Ce ținute și-au ales Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pentru cină? „Nu ne-am vorbit când ne-am ales ținutele și uite că suntem kaki amândoi!”

Ce ținute și-au ales Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pentru cină? „Nu ne-am vorbit când ne-am ales ținutele și uite că suntem kaki amândoi!”
Ce ținute și-au ales Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pentru cină? „Nu ne-am vorbit când ne-am ales ținutele și uite că suntem kaki amândoi!”

Prezentatoarea TV le-a prezentat urmăritorilor săi ținuta sa și a lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Recent, vedeta a plecat alături de soțul său într-o vacanță în Bulgaria, acolo unde se bucură de timp de calitate petrecut împreună. După o vacanță lungă alături de copii, soții Ionescu au plecat ca doi îndrăgostiți și s-au cazat la un resort de lux din Bulgaria.

Pe zi cei doi soți își petrec timpul la plajă, iar ulterior, seara ies în oraș.

Astfel, recent, prin intermediul unui clip postat pe pagina sa de Facebook, Cristina Șișcanu a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online ținuta pe care a ales-o pentru cina în oraș alături de soțul său.

Citește și: Ce a deranjat-o pe Cristina Șișcanu la plajă? „Mă chinui să citesc și eu aici, să stau relaxată, nu se poate. Nu se poate așa ceva! Mi-au făcut creierul varză.”

Ce ținute și-au ales Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pentru cină?
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ce altceva mai face Cristina Șișcanu pe lângă cariera în televiziune? De ce a ales vedeta TV să nu vorbească niciodată despre asta. „Nu stă nimeni degeaba și nimănui nu-i pică banul din cer.”

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru cină?

Vedeta s-a filamt în camera hotelului unde ea și soțul său sunt cazați, prezentându-le urmăritorilor ținuta. Pentru această ocazie, Cristina Șișcanu a optat pentru o un compleu format din pantaloni scurți și cămașă de culoarea kaki. În picioare, prezentatoarea TV și-a pus o pereche de șlapi, iar întreaga ținută a accesorizat-o cu o geantă mare, neagră. Cristina Șișcanu a ținut să precizeze că a ales o ținută lejeră, deoarece, după cină, ea și soțul său se vor plimba prin oraș.

Mai mult decât atât, fără să se vorbească, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au asortat ținutele.

Nu ne-am vorbit când ne-am ales ținutele și uite că suntem kaki amândoi. O ținută lejeră. Mergem la cină. Acum am fost mai comodă și am vrut să îmi aleg o ținută în care să mă simt lejeră pentru că ne plimbăm mult. După cină, ne plimbăm pe aici .”, a spus prezentatoarea TV pe pagina sa de Facebook.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Monica Tatoiu, mare jucătoare de cărți în tinerețe! „Poker jucam pe dezbrăcate! Am jucat și pe bani și pe împrumut. Foarte mișto am fost.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies