Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o zi de plajă, alături de soțul ei, Mădălin Ionescu. „Outfit check.”

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o zi de plajă, alături de soțul ei, Mădălin Ionescu. „Outfit check.”
Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o zi de plajă, alături de soțul ei, Mădălin Ionescu. „Outfit check.”

Cristina Șișcanu a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care a prezentat ținuta aleasă pentru o zi de plajă.

Cristina Șișcanu este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiește să vorbească de fiecare dată despre  o mulțime de lucruri pentru urmăritorii ei. De la viața de familie, la activitatea profesională, la trucuri despre mâncare și stil, toate sunt întâlnite în locul în care aceasta alege să posteze. Vara aceasta a fost destul de activă pentru Cristina din punct de vedere al vacanțelor, iar după ce a fost plecată alături de copiii ei și de soț în Franța și în Italia, aceasta a ales să facă o escapadă și doar alături de Mădălin Ionescu,  într-un loc frumos, cu plajă,

de care să se bucure.

Ținuta Cristinei Șișcanu pentru o zi de plajă

Citește și: Regretul pe care îl are Cristina Șișcanu în vacanța alături de soțul ei, Mădălin Ionescu. „Am făcut o mare greșeală!”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre vacanța pe care a avut-o vara aceasta. Care a fost cea mai scumpă locație? „Prețurile la cazări au fost normale. La restaurante notele erau destul de mari.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

După ce vedeta TV a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care își exprimă regretul faptului că nu a luat și copiii în această vacanță, deoarece toate familiile se bucură de prezența lor, aceasta a făcut un videoclip în care și-a arătat ținuta de plajă. Astfel, a ales un coșuleț de plajă din paie, un costum de baie negru întreg, deasupra căruia a adăugat o rochie albă, de plasă, mulată pe corp.

În picioare a purtat o pereche de sandale joase, negre, părul lăsat desprins și o pereche de ochelari. Ea și soțul ei și-au ales ținutele potrivite pentru o zi la soare, iar ulterior aceștia au mers să se bronzeze. Vedeta împarte mereu ținutele pe care le poartă, indiferent de ocazia la care participă, iar în mediul online este mereu deschisă pentru a vorbi despre haine.

Cristina Șișcanu: Acesta este outfitul pentru ziua de plajă.

Coșul care aparține hotelului și această rochie din plasă. Se uită Mădălin la mine. Și am un costum de baie pe dedesubt, un costum de baie negru întreg.

Mădălin: Ce e ăsta?

Cristina Șișcanu: Outfit check.

Mădălin: La mine nu e cazul.

Cristina: Ce nu e cazul? Am plecat la plajă. Mă uitam cum îmi stă acest costum.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cristina Șișcanu vorbește despre vacanța pe care a avut-o vara aceasta! Care a fost cea mai scumpă locație? „Prețurile la cazări au fost normale. La restaurante notele erau destul de mari.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"

Aurel Pădureanu vrea să organizeze un concert în memoria Corneliei Catanga. Obstacolele de care s-a izbit artistul până acum. “Nu mi-a răspuns absolut deloc, parcă eram nimeni în țara asta.”

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies