Regretul pe care îl are Cristina Șișcanu în vacanța alături de soțul ei, Mădălin Ionescu. „Am făcut o mare greșeală!”

Regretul pe care îl are Cristina Șișcanu în vacanța alături de soțul ei, Mădălin Ionescu. „Am făcut o mare greșeală!”
Regretul pe care îl are Cristina Șișcanu în vacanța alături de soțul ei, Mădălin Ionescu. „Am făcut o mare greșeală!”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care au spus ce anume regretă în vacanța în care se află.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu iubesc să meargă în vacanță, iar cei doi sunt mereu activi în mediul online, acolo unde dezvăluie locurile în care aleg să meargă și toate activitățile pe care le fac.  Aceștia abia s-au întors dintr-o vacanță de o lună alături de copiii lor, iar acum au ales să meargă într-o vacanță doar ei amândoi, însă de când au ajuns la hotel, cei doi au început să fie triști și să mărturisească faptul ca au un regret foarte mare.

Regretul pe care Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu îl au în vacanță

Citește și: Regula pe care Cristina Șișcanu a încălcat-o în mașină, în timp ce se afla cu soțul ei. „Asta o să ne strice ziua de azi?”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Cristina Șișcanu a vorbit despre cuplurile care stau împreună chiar și după ce nu mai există dragoste și atracție: „Mai bine singură decât să trăiești cu cineva de care nu îți e drag.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cristina și Mădălin au spus că nu vor mai pleca în nicio vacanță fără copiii lor, chiar dacă îi știe pe aceștia în siguranță acasă.  Deși au mai fost și ei în acele locuri, faptul că nu au copii gălăgioși îi face să se gândească de câteva ori înainte ca data viitoare să mai plece undeva singuri.

Cristina: Eu am făcut o mare greșeală, părerea mea, că nu am luat-o pe Petra.

Copilul, și acum am vorbit cu ea și era ok, dar ia uitați-vă ce e aici. Cât o să vedem copii care se joacă pe aici și se distrează... Eu nu mai plec în nicio vacanță fără copii. Și dacă vrea să vină și Filip, cu atât mai bine. M-am simțit atât de bine în vacanța aceea de o lună. N-a fost ceva să zic că e rău. Chiar avem niște copii foarte înțelegători, adică nu sunt copii care să te solicite.

Mădălin Ionescu: Nu mai zic nimic. Îmi vine să plâng.

Cristina:  Ok, Petra a fost aici de mai multe ori, a fost și Filip vara trecută, dar…

Mădălin Ionescu: Nu ai cum să fii părinte și să te distrezi uitând de copii. Am zis că facem și noi ceva, dar nu suntem clădiți așa.

Cristina: Mai ales că sunt copii care te solicită mai mult, nu te lasă. Dar la noi nu e cazul.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cristina Șișcanu vorbește despre vacanța pe care a avut-o vara aceasta! Care a fost cea mai scumpă locație? „Prețurile la cazări au fost normale. La restaurante notele erau destul de mari.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"

Aurel Pădureanu vrea să organizeze un concert în memoria Corneliei Catanga. Obstacolele de care s-a izbit artistul până acum. “Nu mi-a răspuns absolut deloc, parcă eram nimeni în țara asta.”

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies