Regula pe care Cristina Șișcanu a încălcat-o în mașină, în timp ce se afla cu soțul ei. „Asta o să ne strice ziua de azi?”

Regula pe care Cristina Șișcanu a încălcat-o în mașină, în timp ce se afla cu soțul ei. „Asta o să ne strice ziua de azi?”
Regula pe care Cristina Șișcanu a încălcat-o în mașină, în timp ce se afla cu soțul ei. „Asta o să ne strice ziua de azi?”

Care sunt regulile în mașina lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu și ce anume a încălcat prezentatoarea TV.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt mereu activi pe rețelele de socializare și îpart de fiecare dată numeroase momente împreună pentru publicul lor. De această dată, în timp ce se afla în mașină, Cristina Șișcanu a făcut un filmuleț în care a spus motivul pentru care s-a ciondănit cu soțul ei, în timp ce acesta conducea. Faptul că s-a dat cu parfum în mașină l-a deranjat pe Mădălin.

Cristina Șișcanu: Ce m-am ciondănit cu Mădălin. Am deschis geamul pentru că am dat cu parfum în mașină și nu ne auzim acum.

Mădălin Ionescu: M-ai terminat.

Cristina: E supărat că îl doare capul.

Mădălin: Nu, parfumul e ok, dar nu în mașină.

Știi că am o problemă cu asta.

Cristina: Sincer și mie mi s-a făcut un pic rău. Am aici un parfumel care miroase bine, nu am ce să zic, doar că mi-am dat un pic așa în mașină și mi-a intrat până în stomac și mie, dar eu nu zic nimic. Și mie mi s-a făcut rău.

Regula pe care Cristina Șișcanu a încălcat-o în mașină

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre vacanța pe care a avut-o vara aceasta. Care a fost cea mai scumpă locație? „Prețurile la cazări au fost normale. La restaurante notele erau destul de mari.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu refuză să fie în rând cu lumea! „Eu nu vreau să fac parte din turmă. De ce trebuie să fii ca cealaltă? De ce un om nu și-ar dori să trăiască autentic?”

Soțul vedetei TV   a spus că de ani de zile aceasta este o regulă, iar Cristina și-a asumat faptul că a încălcat-o. Cu toate acestea, recunoaște că și ei i s-a făcut rău, iar Mădălin a spus că în mașină niciodată nu se fumează și nici n-o se dă cu parfum.

Mădălin: Știi de ani de zile că e o regulă.

Cristina: Am încălcat-o.

Mădălin: Suferim amândoi.

Cristina: Îmi amintesc când eram gravidă că ai scos toate parfumurile din casă și le țineai în mașina ta și te dădeai doar afară. Am vomitat în sarcina până la cinci luni.

Citește și: Cât costă un buchet de flori în prima zi de școală! Ce preț au aranjamentele si coșulețele la florăriile din București- kanald.ro

Citește și: "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Mădălin: Dacă știai asta, de ce faci la fel acum?

Cristina: Ce să fac acum că nu ești însărcinat.

Mădălin: În mașină nu se fumează.

Cristina: Oricum noi nu fumăm. Auzi, ce voiam să zic, asta o să ne strice ziua de azi?

Mădălin: Nu, după ce n-am dormit decât patru ore.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cristina Șișcanu refuză să fie în rând cu lumea! „Eu nu vreau să fac parte din turmă! De ce trebuie să fii ca cealaltă? De ce un om nu și-ar dori să trăiască autentic?”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice

Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies