Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, anunț neașteptat pe rețelele de socializare: „Mi-am luat iaht! Să vedeți ce frumusețe. Este imens aici! E minunat.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, anunț neașteptat pe rețelele de socializare: „Mi-am luat iaht! Să vedeți ce frumusețe. Este imens aici! E minunat.”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, anunț neașteptat pe rețelele de socializare: „Mi-am luat iaht! Să vedeți ce frumusețe. Este imens aici! E minunat.”

Soții Ionescu sunt puți pe șotii în vacanța lor din Bulgaria.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au avut parte de relaxare mașină în vacanța lor din Bulgaria, acolo unde au plecat singuri, doar ei doi, fără copii, într-un sejur romantic. Astfel, într-o seară, când mergeau pe faleză, au dat peste un iaht parcat în port. Prezentatoarei TV i-a venit astfel ideea să glumească în legătură cu ambarcațiunea.

Citește și: Mădălin Ionescu și-a surprins soția fix când ieșea din camera de hotel! Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu pentru o cină în oraș? „Mamă, baby, ce sexy ești!”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, anunț neașteptat pe rețelele de socializare
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru plajă? „Nu folosesc niciuna dintre gențile mele de plajă, pentru că este absolut superb coșul.”

Cristina Șișcanu a anunțat că și-a cumpărat iaht

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, anunț neașteptat pe rețelele de socializare
Cristina Șișcanu [Sursa foto: Facebook]

Vedeta le-a prezentat urmăritorilor săi din mediul online iahtul ca fiind noua sa achiziție. Cristina Șișcanu a filmat exteriorul ambarcațiunii, iar soțul său, la rândul lui, a continuat gluma, spunând că nu are acces înăuntru deoarece paznicul responsabil cu ambarcațiunea a încuiat și a uitat să

le lase cheile. Clipul postat de vedetă a stârnit numeroase reacții în mediul online, iar unii urmăritori chiar s-au grăbit să-i felicite pentru această achiziție.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cristina Șișcanu: Mi-am luat iaht, yay!

Mădălin Ionescu: Îți place noua proprietate a familie?

Cristina Șișcanu: Da. De fapt, mi-am luat o casă.

Mădălin Ionescu: Casa de pe ape.

Cristina Șișcanu: E frumos, baby. Ai avut gusturi bune. Tu l-ai ales. E cu etaj. Să vedeți ce frumusețe. Este imens aici. Ne putem muta și cu rudele. Și trotinetele avem unde să le punem, tot.

Aici este un fel de terasă, și la parter, și la etaj. E de mărime medie, nici prea mare, nici prea mic. Atât cât să ne simțim bine în el. E minunat. Bravo baby! Cât a costat? Nu a fost așa mult, nu
?

Mădălin Ionescu: Salariul meu pe o jumătate de lună.

Cristina Șișcanu: E bine.

Mădălin Ionescu: Nu știu ce se întâmplă cu paznicul, pentru că a închis și nu ne-a lăsat cheia, iar acum nu mai putem intra. O să îl cert foarte tare. Îl dau și afară, că m-a supărat. M-am supărat rău. Cum e posibil așa ceva? Aveam chef să merg în larg acum .”, a fost dialogul purtat de soții Ionescu pe Facebook.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

David Popovici a vorbit despre situația sa fiananciară: „Eu încerc să stau cât mai departe de banii pe care îi câștig. Nu vreau să știu câți am, nu vreau să știu cât câștig pe lună!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Secretul relației dintre Fahriye Evcen și Burak Özçivit: "Este necesar să se observe valoarea și fericirea fiecărui moment, fără a căuta diferențele"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

DE NECREZUT! Legătura neașteptată dintre Patrick și noua concurentă din „Casa iubirii”: „Vocea este cunoscută...”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies