Mădălin Ionescu și-a surprins soția fix când ieșea din camera de hotel. Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu pentru o cină în oraș? „Mamă, baby, ce sexy ești!”

Mădălin Ionescu și-a surprins soția fix când ieșea din camera de hotel. Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu pentru o cină în oraș? „Mamă, baby, ce sexy ești!”
Mădălin Ionescu și-a surprins soția fix când ieșea din camera de hotel. Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu pentru o cină în oraș? „Mamă, baby, ce sexy ești!”

Prezentatoarea TV și-a surprins soțul cu ținuta sa.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se află în vacanță în Bulgaria, acolo unde se bucură de un sejur romantic unul în compania celuilalt. Ziua o petrec la plajă, iar ulterior, spre seară, se plimbă prin oraș și iau cina unul în compania celuilalt. Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește imagini și filmulețe cu urmăritorii săi din mediul online.

Astfel, vedeta le prezintă acestora ținutele sale de plajă, dar și de seară, atunci când mănâncă în oraș alături de soțul său.

Prezentatoarea TV își surprinde mereu soțul cu cele mai frumoase ținute, iar Mădălin Ionescu nu contenește cu numeroase complimente și cuvinte măgulitoare la adresa soției sale.

Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când prezentatorul TV și-a surprins soția fix când ieșea din camera de hotel și a complimentat-o, atât pe ea, cât și ținuta.

Citește și: Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru plajă? „Nu folosesc niciuna dintre gențile mele de plajă, pentru că este absolut superb coșul.”

Mădălin Ionescu și-a surprins soția fix când ieșea din camera de hotel! Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu pentru o cină în oraș?
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mădălin Ionescu, pe banii Cristinei Șișcanu în vacanță! „Sper să nu fie un șoc prea mare pentru voi. Nu este singura vacanță din această vară plătită aproape integral de soția mea.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu la cină?

Mădălin Ionescu și-a surprins soția fix când ieșea din camera de hotel[Sursa foto: Facebook]

Pentru această ocazie, vedeta a optat pentru o rochie cu umărul gol, pe care a accesorizat-o cu o geantă albă, care avea atașat un lanț auriu și o pereche de sandale cu plasă, nude. Alături, Cristina Șișcanu și-a pus o pereche de cercei mici, finuți, aurii.

Mădălin Ionescu: Mamă, baby, ce sexy ești!

Cristina Șișcanu: Sexy?

Mădălin Ionescu: Super sexy.

Cristina Șișcanu: Rochia, machiajul este făcut cu produse mai strălucitoare, geanta, pantofi și cercei. Cam asta e tot. Rochia am mai purtat-o o singură dată atunci când am fost cu mamele și copiii într-o duminică. Știu că geanta asta stârnește așa discuții.

Unora le place, altora nu. Că lanțul e cum e, că e prea auriu, dar ăsta e modelul. E un model care a fost foarte în vogă atunci când a apărut acum 2-3 ani. Aceste sandale despre care tu ai spus că sunt de băbuță atunci când mi le-am luat, acum 2-3 ani.

Mădălin Ionescu: Sunt foarte fancy. Au început să îmi placă.

Cristina Șișcanu: Și sunt foarte comozi.”, a fost dialogul dintre cei doi soți.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Își dorește Alex Bodi să se împace cu Ema Uta? „Știu că niciodată nu mi-ar cere ea orice, oriceul ăla fiind ceva care să mă pună în pericol!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies