Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru plajă? „Nu folosesc niciuna dintre gențile mele de plajă, pentru că este absolut superb coșul!”

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru plajă? „Nu folosesc niciuna dintre gențile mele de plajă, pentru că este absolut superb coșul!”
Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru plajă? „Nu folosesc niciuna dintre gențile mele de plajă, pentru că este absolut superb coșul!”

Vedeta a optat pentru o pălărie neobișnuită la plajă.

Cristina Șișcanu se bucură din plin de vacanța din Bulgaria, acolo unde a plecat cu soțul său, Mădălin Ionescu, fără copii, într-o vacanță de cuplu în care se pot bucura de plajă, soare și timp de calitate unul în compania celuilalt. Cei doi soți sunt cazați într-un resort de lux, iar principala lor activitatea în vacanță este mersul la plajă. Astfel, pentru fiecare zi de plajă, Cristina Șișcanu adoptă o nouă ținută, pe care este bucuroasă să o împărtășească cu urmăritorii săi din mediul online.

Vedeta postează adesea pe Facebook poze și filmulețe cu activitățile sale din vacanță, dar și cu ținutele pe care le construiește special pentru diferite momente.

De data aceasta, Cristina Șișcanu a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț în cadrul căruia le prezintă urmăritorilor săi din mediul online ținuta de plajă.

Citește și: Mădălin Ionescu, pe banii Cristinei Șișcanu în vacanță! „Sper să nu fie un șoc prea mare pentru voi. Nu este singura vacanță din această vară plătită aproape integral de soția mea.”

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru plajă?
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ce a deranjat-o pe Cristina Șișcanu la plajă? „Mă chinui să citesc și eu aici, să stau relaxată, nu se poate. Nu se poate așa ceva! Mi-au făcut creierul varză.”

Cristina Șișcanu, o nouă ținută de plajă

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru plajă?
Ținuta Cristinei Șișcanu [Sursa foto: Facebook]

De data aceasta, vedeta a optat pentru pantaloni scurți albi, din in, iar în partea de sus și-a pus costumul de baie întreg, cu dungi bleumarin, peste care a pus o cămașă de culoare albastru deschis, pe care o lăsat-o deschisă. Ca accesorii, Cristina Șișcanu a folosit nelipsitul coș din rafie, în care își pune obiectele pentru plajă, o pereche de ochelari negri, dar și o pălărie crem, a cărei formă este de-a dreptul specială și care aproape că îi acoperă fruntea vedetei.

 

Haideți să vă arăt ținuta mea de astăzi pentru plajă. Mi-am luat pantalonii aceștia scurți din in, costumul din baie întreg, cămașa și coșul, care este nelipsit. Nu folosesc niciuna dintre gențile mele de plajă, pentru că este absolut superb coșul și este foarte comod, practic. Am și pălărioara aceasta și gata, sunt pregătită pentru ziua de plajă de astăzi .”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Facebook.

  



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Doctorul Mihaela Bilic explică de ce nu e bine să consumăm fructe la micul dejun! „Începi dimineața cu un smoothie de fructe. Ferească Dumnezeu! De ce să începem așa?”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies