Cât costă și cum arată pantofii sport preferați de Kate Middleton. Prețul este surprinzător de mic

 Kate Middleton
Kate Middleton

Kate Middleton este adepta ținutelor elegante, cu toții știm acest lucru, dar din când în când mai poartă și articole vestimentare lejere, Ducesa de Cambridge fiind o mamă foarte ocupată. Cum arată pantofii sport pe care îi iubește și cât costă aceștia:

Ducesa de Cambridge, ajutată fiind de echipa ei de stiliști, arată întotdeauna impecabil, chiar și atunci când poartă ținute sport. Știe cum să se îmbrace chic fără să excludă latura confortabilă, mai ales că este și mămică, astfel că multe doamne și domnișoare o consideră un adevărat model de urmat. Dacă îți dorești să împrumuți câteva trucuri de stil de la Kate, poți începe prin a-ți cumpăra perechea de pantofi sport pe care aceasta o preferă, mai ales că au un preț foarte mic.

Citeste si: Trucul simplu inspirat de la Kate Middleton a făcut înconjurul lumii! Ce face Ducesa de Cambridge pentru a arăta mai tânără de fiecare dată

Cât costă pantofii sport preferați de Kate Middleton

Kate Middleton a fost surprinsă, de-a lungul anilor, în diferite ipostaze. Nu de puține ori Ducesa de Cambridge a ales să iasă în public în jeanși casual, pulovere și pantofi sport, lucru ce ne-a dovedit că poate seta trenduri și când nu se află la evenimente formale.

Dacă își dorești să adopți stilul casual abordat de Kate Middleton poți începe prin a căuta pe site-urile nostre modelul de pantofi sport Superga 2750 Cotu, care se vând începând cu surpinzătoarea sumă de doar 99.99 lei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Acest model de încălțăminte a fost purtat și de Prințesa Diana, în anul 1997, în varianta navy.

Kate a optat pentru varianta clasică pe alb.

Pantofii sport sunt realizați dintr-un bumbac de foarte bună calitate, au talpă din cauciuc și se potrivesc de minune cu aproape orice ținută casual.

Nu doar Kate Middleton și Prințesa Diana au ales acest model de încălțăminte. Mai multe vedete de la Hollywood precum Emma Watson, Karlie Kloss sau Sienna Miller au fost suprinse purtând Superga 2750 Cotu.

Citeste si: Regina Elisabeta consumă acest aliment în fiecare zi, înainte de micul dejun! Cât costă și ce include desertul regal

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce truc stilistic mai folosește Ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge și-a schimbat stilul de a-și aranja părul, lucru pe care mulți l-au remarcat și l-au luat drept exemplu. Soția prințului William nu își mai lasă părul peste umeri, în față, și nu mai poartă nici buclele lejere cu care ne-a obișnuit, ci a abordat un stil mai proaspăt care o întinerește considerabil.

La ultimele sale apariții publice, Kate Middleton a fost văzută purtând părul perfect drept, aranjat după urechi, pentru a-și accentua osatura elegantă a chipului.

„Faptul că-și poartă părul dat după urechi o ajută să-și scoată în evidență pomeții și linia maxilarului, îi arată mai bine tenul luminos și atrage atenția asupra ochilor ei, ceea ce îi oferă o strălucire tinerească", a declarat hairstilista Lily Jeffreys despre look-ul sofisticat al Ducesei, dar relaxat în același timp.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Prințul Louis al Luxemburgului și Scarlett-Lauren Sirgue s-au despărțit înainte de nuntă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies