Cât de des spune Bebe Cotimanis “te iubesc”. Ce urăște cel mai mult actorul: “E cât se poate de adevărat și de dulce.”

Cât de des spune Bebe Cotimanis “te iubesc”. Ce urăște cel mai mult actorul: “E cât se poate de adevărat și de dulce.”
Cât de des spune Bebe Cotimanis “te iubesc”. Ce urăște cel mai mult actorul: “E cât se poate de adevărat și de dulce.”

Bebe Cotimanis a vorbit despre cât de des își exprimă sentimentele și ce anume urăște cel mai mult la oamenii din jur.

Bebe Cotimanis, îndrăgitul și cunoscutul actor, prezent pe scenă și pe micile ecrane, în seriale de succes, are o carieră frumoasă și este împlinit prin tot ceea ce face. Mereu cu zâmbetul pe buze și o doză de umor, actorul nu ezită să spună lucrurilor pe nume de fiecare dată când are ocazia sau atunci când este întrebat anumite aspecte din viață.

Cât de des spune Bebe Cotimanis “te iubesc”?

Citește și: Lecția importantă de viață pe care Bebe Cotimanis a primit-o de la mama sa! Cum a reacționat femeia când a auzit că fiul său s-a lăsat de facultate? „Să nu faci decât ceea ce îți place!”

Bebe Cotimanis
Bebe Cotimanis[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cine este Bebe Cotimanis. „Sunt un tip impulsiv, nu este ușor de trăit cu mine”

Invitat în cadrul Un podcast MIȘTO by Bursucu,   actorul a fost întrebat cât de des își exprimă sentimentele de iubire față de persoanele din jur, iar acesta a mărturisit că nu ascunde asta și că uneori spune chiar de prea multe ori. Consideră că este cel mai simplu mod de a-ți cere iertare față de o persoană, însă nu a spus niciodată aceste cuvinte speciale dacă nu a simțit din suflet să facă asta.

Urăște minciuna și crede că oamenii care fac acest lucru sunt nefericiți, mai ales că începe un dezechilibru interior în momentul în care trăiesc în acest mediu.  “Da. (Nr. Că spune “te iubesc”) Uneori prea mult. Este o modalitate de a te apropia de oameni și o modalitate de a-ți cere scuze atunci când ai greșit, pentru că îți dai seama că iubești, dar tu faci ceva ca să deranjezi iubirea.
Cel mai drept mod și formal este să spui “te iubesc.” E cât se poate de adevărat și de dulce. Nu. (Nr. Nu a spus “Te iubesc” dacă nu a simțit). Rău de tot. (Urăște minciuna). Pentru că nu-l minți pe cel din fața ta, te minți pe tine. Când încep minciunile să se alăture una alteia, începe dezechilibrul interior. Nu-ți dai seama de la ce este. Sunt oameni care mint pentru că e natura lor să mintă, dar sunt nefericiți în totalitate.
Poți să vezi dacă cineva te minte, că el vorbește mai mult ca de obicei. De aceea urăsc politica.”
, a spus Bebe Cotimanis.

Bebe Cotimanis
Bebe Cotimanis[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Bebe Cotimanis. „Sunt un tip impulsiv, nu este ușor de trăit cu mine”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies