Cine este Bebe Cotimanis. „Sunt un tip impulsiv, nu este ușor de trăit cu mine”

Cine este Bebe Cotimanis
Cine este Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis este cu actor cunoscut și îndrăgit de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Bebe Cotimanis și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii din viața personală a actorului.

Cine este Bebe Cotimanis

Citește și: Cine este Ada Dumitru. „Muncesc mult și mi s-au întâmplat niște lucruri pe care mi le doream foarte tare”

Cine este Bebe Cotimanis
Cine este Bebe Cotimanis[Sursa foto: Facebook]

Bebe Cotimanis, pe numele său real, Constantin Cotimanis s-a născut în data de 18 februarie 1955 la București, unde a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică (actual UNATC) în anul 1986.

Ulterior, a avut parte de o carieră strălucită în lumina reflectoarelor, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori români. De-a lungul carierei sale, Bebe Cotimanis a jucat în seriale cunoscute de televiziune și a fost juratul unuia dintre cele mai cunoscute talent-showuri de la noi din țară.

Mai mult decât atât, timp de aproape 25 de ani a fost vocea-emblemă a unuia dintre cele mai cunoscute trusturi de televiziune de la noi din țară, de unde a plecat în toamna anului 2020 din motive economice, urmând apoi să devină vocea unui trust concurent.

În anul 2020, Bebe Cotimanis a obținut premiul pentru cel mai bun actor secundar într-un film străin în cadrul festivalului de film „ North Europe Internațional ”, organizat la Londra.

Copilăria lui Bebe Cotimanis

Cine este Bebe Cotimanis
Cine este Bebe Cotimanis[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Constantin Cotimanis este cunoscut publicului larg sub porecla de „Bebe” pe care, potrivit spuselor sale, mama s-a i-a oferit-o încă din copilărie. Astfel, actorul a povestit în repetate rânduri despre perioada copilăriei, care potrivit spuselor sale, a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viață.

Știi ce e frumos? Am avut o copilărie atât de frumoasă că îi simt mirosul uneori. Miroase a lemn tăiat. Probabil de asta sunt îndrăgostit de tâmplărie. (…) Miroase a halva, a lemn proaspăt tăiat, deci îi simt mirosul copilăriei. Pe lângă asta simt mirosul locomotivelor cu abur. (…) Deși aparțineam mahalalei, nu aveam înjurături porcoase. Nu există. Nu am pronunțat pe organe sau astea.

Nu existau înjurături. Totul datorită educației de acasă. Nici pe tata nu l-am auzit așa. Nu am auzit nici vecinii înjurând. (…). ”, a povestit Bebe Cotimanis în cadrul unui interviu.

Bebe Cotimanis are doi copii cu două femei diferite

Citește și: Cine este ANDI MOISESCU. "Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană"

Cine este Bebe Cotimanis
Cine este Bebe Cotimanis[Sursa foto: Instagram]

La vârsta de 67 de ani, actorul este cunoscut pentru pasiunea pe care o are față de femeile frumoase. Astfel, viața sa personală nu avea cum să fie alta decât una zbuciumată.

Actorul  a fost căsătorit de două ori, ar în urma celor două căsătorii au rezultat doi copii, o fată Adela, din prima căsnicie și un băiat Matei, din ce-a de-a doua căsnicie.

Actorul a declarat în repetate rânduri că are o relație foarte apropiată cu cei doi copii ai săi și ei la rândul lor, au o relație deosebită întrei ei, chiar dacă provin din două căsnicii diferite.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acum patru ani, Bebe Cotimanis a divorțat de mama lui Matei, Florina Mărcuță, implicându-se într-o nouă relație. 

Cum s-a cunoscut actorul cu iubita sa

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru
Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru[Sursa foto: Facebook]

În prezent, Bebe Cotimanis trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Dumitru, alături de care împărtășește aceeași pasiune pentru teatru.

« Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la „Romeo și Julieta” și ne-am văzut și asta a fost. Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire. (…) A fost chiar ezitare din partea mea la început. Eram la Timișoara și într-o noapte am simțit că mama lui și tatăl meu au avut planul ăsta pentru noi. Chiar așa ni s-a întâmplat, iar după noaptea aia ne-am dat seama că nu mai e cale de întoarcere », a declarat Iulia Dumitru în cadrul unui interviu.

 Imediat după ce a divorțat de fosta lui soție, Bebe Cotimanis a intrat în relația cu actuala lui iubită. Deși sunt împreună de mai mult timp, actorul a declarat că nu se gândește să se căsătorească pentru a treia oară, evidențiind faptul că nu e ușor pentru o femeie să fie cu el într-o relație.

 „ Sunt un tip impulsiv, nu este ușor de trăit cu mine. Prietenii și familia au ajuns să mă cunoască .”, a spus Bebe Cotimanis la TV, potrivit WOWbiz.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Monica Odagiu. „Ne omorâm des. Dar avem o relație foarte puternică. Suntem destul de diferite, cu toate că părem asemănătoare."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies