Cine este Ada Dumitru. „Muncesc mult și mi s-au întâmplat niște lucruri pe care mi le doream foarte tare”

Cine este Ada Dumitru
Cine este Ada Dumitru. „Muncesc mult și mi s-au întâmplat niște lucruri pe care mi le doream foarte tare”

Ada Dumitru este o actriță cunoscută de la noi din țară.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Ada Dumitru și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii din viața personală și profesională a tinerei actrițe.

Cine este Ada Dumitru

Citește și: Cine este Radu Pietreanu. „Dacă există un spectator în țara asta care se poate lăuda cu faptul că eu nu am stat la poze cu el, îl mănânc”

Cine este Ada Dumitru

Citește și: Cine este Bromania. „Eu am vrut să fac filme de când aveam 10-11 ani și îl vedeam pe Van Damme la televizor”

Ce vârstă are Ada Dumitru 

Citește și: Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”

Cine este Ada Dumitru

Ada Dumitru este o tânără actriță în vârstă de 25 de ani, care este foarte cunoscută pentru talentul său actoricesc. În 2017 a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, iar în 2019 a urmat la Berlin atelierul de creație de personaj, condus de cunoscuta Susan Batson.

În prezent activează ca actriță la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești și se bucură de un succes extraordinar, atât la nivel național, cât și internațional.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ada Dumitru a făcut cursuri de actorie inclusiv la New York și Los Angeles și are la activ zeci de roluri apreciate în piese de teatru, filme și scurt metraje premiate inclusiv la Hollywood.

Tânăra actriță a debutat de la vârsta fragedă de 15 ani și pe întreg parcursul carierei sale s-a bucurat de apreciere atât pe plan național, cât și internațional, obținând numeroase premii naționale și internaționale la Festivalul de teatru.

În ultimul an, Ada Dumitru a ajuns să lucreze ca asistent de regie pentru Tim Burton, făcând parte din echipa de producție a celebrului serial „ Wednesday ”, care se bucură de un succes considerabil.

Deși în momentul de față, tânăra actriță se bucură de o carieră impresionantă în domeniul actoriei, modestia este o calitate care o caracterizează, aceasta muncind în continuare fără să se fălească prea tare pentru a ajunge acolo unde își dorește, aflându-se într-o continuă dezvoltare.

Nu mă văd ajunsă la un nivel. Muncesc mult și mi s-au întâmplat niște lucruri pe care mi le doream foarte tare. Mai sunt un milion de alte lucruri pe care mi le doresc. Cred că niciodată nu o să fiu complet satisfăcută .”, a declarat Ada Dumitru în cadrul unui podcast.

Ada Dumitru provine dintr-o familie de artiști

Citește și: Cine este Pufeh. „Dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea.”,

Cine este Ada Dumitru

Citește și: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal."

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Talentul actoricesc îi curge prin vene Adei Dumitru, care a avut un puternic sprijin în interiorul familiei sale.  Este fiica actriței Iulia Dumitru, iar tatăl său vitreg este actorul Constantin (Bebe) Cotimanis . De asemenea, potrivit spuselor tinerei, și tatăl său biologic este are o latură artistică.

În cadrul unui podcast, Ada Dumitru a vorbit despre cât de mult a contat susținerea părinților în dezvoltarea ei pe plan profesional.

Tata a fost cântăreț și mama este actriță. Ai mei nu a existat vreodată să nu mă susțină în ceva. Orice voiam să fac, m-au susținut. Nu m-au pedepsit vreodată. Am fost norocoasă să am niște părinți extraordinari. Cred că cel mai important pentru un copil este să fie susținut și să știe că ai lui o să-l susțină indiferent de drumul pe care îl va urma .”, a declarat Ada Dumitru în cadrul unui podcast.

De asemenea, Ada susține că niciodată nu s-ar vedea făcând altceva și încă de mică a știut că vrea să devină actriță.

„Mama fost un exemplu pentru mine, însă de când eram mică am știut că asta o sa fac. Nu m-am văzut făcând altceva niciodată. Nu au existat dubii”, a declarat actrița în cadrul unui interviu.

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Gheboasa. „Eram copil și nu aveau ce să îmi facă!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies