Cine este Radu Pietreanu. „Dacă există un spectator în țara asta care se poate lăuda cu faptul că eu nu am stat la poze cu el, îl mănânc”

Cine este Radu Pietreanu
Cine este Radu Pietreanu. „Dacă există un spectator în țara asta care se poate lăuda cu faptul că eu nu am stat la poze cu el, îl mănânc”

Radu Pietreanu este unul dintre cei mai apreciați actori români, care a trecut prin numeroase greutăți de-a lungul vieții sale.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Radu Pietreanu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii despre viața actorului și care au fost greutățile care l-au pus la încercare de-a lungul vieții sale.

Cine este Radu Pietreanu

Citește și: ,,Era singurul sacou pe care îl aveam”. Radu Pietreanu, dezvăluiri senzaționale, dinainte să devină celebru

Cine este Radu Pietreanu

Radu Pietreanu, pe numele său întreg, Cornel Radu Pietreanu, s-a născut în data de 27 ianuarie 1964 la Târgu Cărbunești, în județul Gorj și este unul dintre cei mai apreciați scenariști și actori români.

Actorul este cunoscut mai ales pentru rolul lui Costel din serialul umoristic „Vacanța Mare”, care l-a consacrat și i-a adus aprecierea publicului.

De-a lungul vieții sale, Radu Pietreanu, a avut parte de o mulțime de experiențe, care l-au format atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Actorul și-a început cariera în anul 1983 la Cenaclul Orizont al Institutului de Mine Petroșani, unde a studiat cinci ani, apoi în 1988 a înființat grupul Vacanța Mare alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava. Ulterior s-a transferat la Craiova, unde a urmat doi ani la TCM după care în 1992 a dat admitere la Facultatea de Teatru și Regie, unde a stat trei ani.

Chiar dacă a trecut prin zece ani de facultate, actorul nu a reușit să termine niciuna.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În tot acest timp, însă, și-a dezvoltat foarte mult simțul umoristic și a reușit să aducă proiectul Vacanța Mare la un nivel extraordinar din punct de vedere umoristic și astfel a intrat în istoria unei generații.

Nu numai talentul umoristic l-au consacrat pe Radu Pietreanu, ci și atitudinea sa, acesta câștigând simpatia publicului prin felul său de a fi.

În cadrul emisiunii „ Zig Zag ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Radu Pietreanu a mărturisit că în toți anii săi din carieră, nu a refuzat niciodată să facă poză cu vreun fan.

Dacă există un spectator în țara asta care se poate lăuda cu faptul că eu nu am stat la poze cu el, îl mănânc. Este o secundă din viața mea pe care i-o dau ca să-i fac o bucurie și în costul biletului intră și atitudinea vedetei după spectacol. Chiar dacă pierd ore din viața mea de după spectacol, lor le ofer clipe de fericire pe care o să le aibă și în viitor .”, a declarat Radu Pietreanu în cadrul emisiunii „Zig Zag”.

În prezent, Radu Pietreanu are numeroase spectacole de umor și este invitat în cadrul unei emisiuni-concurs de umor. De asemenea, a fost prezent la multe posturi de televiziune, fie ca invitat sau ca moderator. 

Actorul este căsătorit cu Mihaela Pietreanu, care îi este alături de mai bine de șapte ani. 

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Prin ce cumpănă a trecut Radu Pietreanu

Citește și: Primele imagini cu soția lui Radu Pietreanu! S-au căsătorit în mare secret: "Au trecut șapte ani de relație"

Cine este Radu Pietreanu

Chiar dacă scopul lui este să-i facă pe oameni să râdă, actorul nu a avut mereu parte de clipe de fericire. Viața l-a pus de multe ori la încercare, iar în trecut actorul a suferit de o boală gravă, care l-a făcut să cheltuie toți banii pe care îi făcuse din televiziune pe tratamente.

În cadrul unui podcast, Radu Pietreanu a povestit despre cum a fost nevoit să-și vândă proprietățile și să rămână fără bani pentru a-și permite tratamentul de care avea nevoie. Acesta a fost operat în urmă cu ceva timp la o clinică din Turcia. „ S-a întâmplat să cheltui banii pe care-i strânsesem din televiziune, să rămân fără bani. Acum am văzut că nu mai sunt așa ahtiat după bani, dacă mă sună cineva și mă întreabă „Vii să faci un spectacol?' Vin, dacă nu, nu caut eu.Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot. M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat ac um ”, a spus Radu Pietreanu.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Alexandra Matei (Creața). „Îmi place să mi se spună Casandra, pentru că mi se pare că mi se potrivește mult mai bine"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cine este Adrian Teleșpan. „Avem viziuni separate asupra vieții!”

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies