Primele imagini cu soția lui Radu Pietreanu! S-au căsătorit în mare secret: "Au trecut șapte ani de relație"

radu pietreanu sotie
Primele imagini cu soția lui Radu Pietreanu! S-au căsătorit în mare secret: "Au trecut șapte ani de relație"

Cine este şi cu ce se ocupă Mihaela, soţia lui Radu Pietreanu de la Vacanţa Mare.

Cornel Radu Pietreanu este cunoscut publicului larg, încă din anul 1999. Timp de 22 de ani, Radu Pietreanu şi Mugur Mihăescu au făcut parte din grupul Vacanţa Mare. Ani la rând, au cunoscut succesul atât la televizor, cât şi în spectacolele pe care le susţineau în diferite oraşe ale ţării. Vacanţa Mare a reprezentat un real fenomen al vremurilor şi a fost difuzat inclusiv în cadrul televiziunii Kanal D, timp de doi ani.

Cine este Mihaela Pietreanu, soţia lui Radu Pietreanu

Citeste si: Cine este soția lui Șerban Copoț. „Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm”

Radu Pietreanu

Citeste si: Cine este soția lui Vladimir Drăghia. „Am întrebat-o dacă vrea să îmbătrânim împreună”

În cadrul unei emisiuni TV, Radu Pietreanu a vorbit pentru prima dată despre cea care i-a devenit soţie în octombrie 2021. Mihaela Pietreanu i-a fost alături pe durata întregului interviu şi a oferit câteva detalii despre viaţa lor privată. Femeia este o tânără ieşeancă, în vârstă de 41 de ani. Frumoasa blondina este instructor de manichiură şi participă la diferite cursuri organizate în mai multe oraşe ale ţării.

“Mă ocup de manichiură, o parte teorie şi o parte în care facem practică pe modele umane.(...) Merg pe susţinere, în orice fac. Le susţin pe cursante, le încurajez foarte mult şi chiar şi după curs, avem un grup şi păstrăm legătura” a precizat Mihaela Pietreanu. 

Actorul încearcă de fiecare dată să-şi surprindă proaspăta soţie, mai ales în bucătărie, atunci când pregăteşte diverse reţete tradiţionale romaneşti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Radu Pietreanu: "Avem 7 ani împreună. Au trecut șapte ani de relație. Ne-am căsătorit în momentul nunții noastre, nu trebuie să spunem când. O să spună gaițele că am făcut nuntă în pandemie. Aș vrea să mă despart de ea, dar nu găsesc motive. Cred că e cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Mă simt foarte liniştit şi împlinit alături de ea. Cred că tot ceea ce am făcut în viaţa mea… sunt numai lucruri bune şi toate m-au adus în acest moment s-o cunosc pe Mihaela şi să împărţim viaţa!(..) Într-un an i-am gătit de fiecare dată altceva şi venea de la serviciu.. din uşă trebuia să ghicească."

Citeste si: Cine este soţia lui Constantin Enceanu. „M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți”

mihaela pietreanu varsta
Mihaela Pietreanu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu. "Am fost un băiat nu tocmai model. Pe scurt, le-am testat pe toate"

Cum a început povestea de dragoste dintre Radu Pietreanu şi soţia lui, Mihaela

Deşi au evitat să apară în public, cei doi soţi au vorbit pentru prima dată despre cum a început povestea lor de dragoste.

Scena a fost cea care i-a legat pe cei doi. După o relaţie de şapte ani, Radu Pietreanu şi Mihaela au făcut pasul cel mare. 

Mihaela Pietreanu: “Ne-am cunsocut pe scenă, în Iaşi, avea un spectacol acolo. Am fost cu fratele meu la un spectacol de stand-up şi el m-a remarcat şi de acolo a început o poveste frumoasă. M-am mutat la Bucureşti şi trăim fericiţi o poveste de dragoste minunată.  Mi-a spus atunci că zâmbetul meu este ca un pepene din care lipsea o felie."

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

cine este mihaela pietreanu
Radu Pietreanusi Mugur Mihaescu[Sursa foto: Facebook]

De ce a vândut Radu Pietreanu casa din Bucureşti

În anul 2020, Radu Pietreanu a luat decizia de a vinde casa din Bucureşti. Motivul a fost extrem de important, mai ales că o bună parte de bani, s-au dus pe un tratament împotriva unei boli incurabile. Vindecarea a fost costisitoare şi realizată tocmai în Turcia. În urma vestii primite, actorul şi-a vândut casa din Pădurea Băneasa şi a renunţat la stilul de viaţă haotic, pe care-l avea. Puţine persoane cunsoc faptul că Radu Pietreanu a avut cancer la plămâni. Actorul de comedie a suferit inclusiv de depresie în perioada în care a primit vestea nefastă.

„Pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o pățesc. Am avut cancer la plămâni. Am intrat în depresie. Când am auzit cancer, nu știam prea multe. Am și murit un pic, un minut să zic așa. Pe lumea cealaltă o liniște... Eu vreau prieteni, vreau gălăgie.(...) Slăbisem. De la 96 de kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os. M-am dus la tratamente, m-am făcut bine.” a povestit Radu Pietreanu în podcast-ului lui Micutzu.

Radu şi Mihaela Pietreanu locuiesc în Azuga

Actorul deţinea de mulţi ani, la Azuga, o locuinţă pe care o închiria. Schimbările produse în viaţa lui, l-au făcut pe Radu Pietreanu să ia decizia de a se muta alături de soţie, la munte.

 “Ne-am dat seama că sănătatea este cel mai important lucru şi trebuie preţuită. Ne-am mutat într-un loc und este poluare zero, linişte.. avem căţeluşi şi pisicuţe, lângă pădure. Avem tot ce ne dorim!” a precizat Mihaela Pietreanu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este CRISTINA DUMITRESCU, soția lui Chef Florin Dumitrescu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies