Cine este soția lui Șerban Copoț. „Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm”

Cine este sotia lui Serban Copot
Cine este sotia lui Serban Copot

Pe Șerban Copoț îl știe toată țara, însă soția lui preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Află, în acest articol, cine este Roxana, partenera de viață a fostului membru de la Animal X.

Șerban Miron Copoț, pe numele său complet, a fost imaginea trupei fenomen Animal X, care s-a bucurat de un real suces până în 2015, anul separării. Solistul frângea inimile fetelor de fiecare dată când avea concerte prin țară, însă lucrurile s-au schimbat radical atunci când în viața lui a apărut Roxana, cea de care s-a îndrăgostit iremediabil încă de la prima vedere. Iată cum arată viața lor de familie și cum își descrie Șerban Copoț soția.

Citeste si: Cine este Șerban Copoț. „Când venea tata, prima săptămână era rai, dar apoi începea să ceară carnetul de note”

Cine este sotia lui Serban Copot
Cine este sotia lui Serban Copot[Sursa foto: Instagram]

Cine este soția lui Șerban Copoț

Șerban Copoț, cunoscut pe numele de scenă în anii de glorie a trupei Animal X drept „Hienă”, a întâlnit-o pe Roxana în urmă cu mai bine de 15 ani, iar de atunci viața lui s-a schimbat complet.

Cei doi au format un cuplu până în 2015, atunci când au pășit în fața altarului și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, devenind astfel soț și soție. În mod evident, marele eveniment a fost organizat în mare secret, vestea fiind la vremea respectivă o mare surpiză pentru fanii asrtistului.

Roxana, soția lui Șerban Copoț, este foarte discretă și nu a apărut niciodată la televizor, lăsându-l pe el să fie adevărata vedetă din familie.

Artistul are doar cuvinte de laudă la adresa ei! Pe lângă faptul că este foarte calmă și dedicată în totalitate familiei pe care au construit-o împreună, Roxana este și foarte frumoasă, dovadă fiind chiar fotografiile postat de soțul ei pe conturile de socializare.

„Răbdarea, bunul simț ardelenesc și, pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă.

Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!”, dezvăluia Șerban Copoț pentru libertateapentrufemei.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

Cine este sotia lui Serban Copot
Cine este sotia lui Serban Copot[Sursa foto: Instagram]

Șerban Copoț și Roxana au împreună doi băieți și o fetiță

Ce doi au împreună doi băieți și o fetiță: pe Tudor, Alex și pe Ada-Noelle, mezina familiei.

Prezentatorul de televiziune și frumoasa lui soție formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă românească. Au sentimente puternice unul pentru celălalt, chiar dacă nu arată acest lucru în public. Partenera lui de viață l-a susținut întotdeauna în absolut orice și-a dorit să facă.

Șerban Copoț face tabere cu copii între 8 și 15 ani și a lansat „Manualul exploratorului”, o carte care își propune să le reamintească părinților și copiilor cât este de important timpul petrecut în natură. Pe lângă toate aceste activități, este un tată 100% implicat în viața de familie, grijuliu și foarte ascultător, după cum a spus la un moment dat chiar Roxana.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu comentează nimeni. Toată lumea mă ascultă. Și numai ei. Cam toată lumea din familie”, a povestit la un moment dat soția lui Șerban Copoț.

Citeste si: Cine este ILONA BREZOIANU. "Noi stăteam în două camere și era foarte mic spațiul pentru patru persoane"

Cine este sotia lui Serban Copot
Cine este sotia lui Serban Copot[Sursa foto: Instagram]

Roxana Copoț a pierdut în trecut o sarcină

Chiar dacă acum totul le merge ca pe roate, cei doi au avut parte și de momente mai puțin fericite în trecut. Roxana, soția prezentatorului TV, a pierdut o sarcină în iunie 2015, vestea care a îndurerat profund familia.

„Ne doream foarte mult ca Tedi (n.r.-aşa e alintat băieţelul lor) să aibă un frăţior sau o surioară. Astă vară, mai exact in iunie, Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm. Şi uite că Dumnezeu ne-a ajutat. E evident că am devenit superstiţioşi şi nu am mai anunţat pe absolut nimeni”, a mărturisit Șerban Copoț pentru Click!.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Aurelian Temișan. ,,Într-a șaptea, în trimestrul doi, am rămas corigent la muzică, pentru că n-am știut teorie”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies