Cine este Șerban Copoț. „Când venea tata, prima săptămână era rai, dar apoi începea să ceară carnetul de note”

Cine este Serban Copot
Cine este Serban Copot

Citește tot ce nu știat despre Șerban Copoț, una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi din țară. Cu siguranță ai ascultat cel puțin o piesă cântată de el!

Șerban Copoț a făcut primii pași spre succes pe vremea când se afla în trupa Animal X și, cu toate că a cucerit inimile românilor cu vocea lui, nu a continuat pe drumul acesta. Acum ocupă funcția de prezentator, are o familie minunantă și este apreciat de sute de mii de oameni, dar cu siguranță nu mulți știu cum arată copilăria și cariera fostului membru din trupa Animal X.

Citește, mai jos, cine este Șerban Copoț cu adevărat și cum a fost parcursul său în carieră.

Citeste si: Cine este BIANCA ANDREESCU. "Uneori am simţit că purtam toată greutatea lumii pe umerii mei"

Cine este Serban Copot
Cine este Serban Copot[Sursa foto: Instagram]

Cine este Șerban Copoț

Șerban Miron Copoț, pe numele său complet, s-a născut pe data de 2 iulie 1981 la Constanța.

Tatăl său, de profesie marinar, a avut o influență foarte mare asupra lui, astfel că încă de la o vârstă foarte fragedă și-a dorit să profeseze în domeniul acestuia și chiar s-a înscris la Liceul Militar de Marină „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța. Șerban Copoț are trei frați mai mari alături de care a împletit o mulțime de amintiri frumoase. Potrivit acestuia, cei trei au avut întotdeauna grijă de el și îl luau aproape peste tot unde mergeau.

„Tata era destul de mult timp plecat, evident că era greu, lipsea figura paternă din casă, dar având trei fraţi mai mari, cel mai mare cu 13 ani, şi pe mama nu simţeam atât de acut lipsa lui. Plus că aveam o grămadă de treabă. Iar când venea tata, prima săptămână era rai, dar apoi începea să ceară carnetul de note. Existau nişte reguli: totul până la şcoală.

Regula de aur a fost: şcoala pe primul loc. Mai târziu şi-a făcut loc şi să nu vii cu poliţia la uşă”, a povestit Șerban Copoț într-un interviu pentru adevarul.ro.

Citeste si: Cine este CRISTINA DUMITRESCU, soția lui Chef Florin Dumitrescu

Cariera lui Șerban Copoț

Cu toate că la început și-a dorit să devină marinar, la fel ca tătăl și fratele lui mai mare, destinul avea să îl conducă pe cu totul alt drum.

După ce a absolvit liceul, Șerban Copoț s-a întors acasă, iar de aici a început totul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Au fost multe, tocmai atunci îmi lăsasem şi eu pleată, era perioada Nirvana, The Prodigy, ieşisem campion naţional la yachting. Şi, deodată, a trebuit să mă tund, să mă trezesc la 6 dimineaţa, a fost o luptă pentru adaptare pe care am resimţit-o.

După ce am terminat cu liceul eu nu m-am mai întors acasă, am rămas total independent”, a mai spus prezentatorul de televiziune.

Pasionat de muzică și cu o vastă cultură când venea vorba despre trupele celebre de la acea vreme, Șerban Copoț s-a împrietenit cu Alexandru Sebastian Salaman și cu Laurențiu Mihai Penca, iar împreună au înființat Animal X. Cei trei și-au ales și porecle în ton cu numele grupului.

Şerban Miron Copoţ era cunoscut sub denumirea de „Hienă”, Alexandru Sebastian Salaman- „Șopârlă” şi Laurenţiu Mihai Penca- „Vierme”.

„Debutul a fost în ‘99, când ne-am întâlnit la TV Neptun cu băieţii de la 3rei Sud Est. Noi am venit să dansăm, iar Laurenţiu văzând ce succes aveam, trăgeau fetele la noi, dădeam autografe, ne-a întrebat: „Ştie vreunul dintre voi să cânte?“ Eu zic: „Da, bineînţeles“. „Păi nu vreţi să vă fac un album?“, „Aaa, nu, nu vrem aşa ceva“. Dar până la urmă aşa a început totul”, povestește Șerban Copoț pentru sursa menționată anterior.

La vârsta de doar 18 ani, Șerban Copoț avea deja bodyguard şi şofer personal, iar la el în fața casei se instalaseră, cu corturile, zecile de fani.

Succesul trupei Animal X a continuat până în anul 2015, când cei trei au decis să meargă pe drumuri separate. Șerban Copoț spune că un factor foarte important pentru care trupa s-a destrămat a fost venirea pe lume a primului său copil.

„A fost o decizie comună, dar eu am spus primul, pentru că deja îl aveam pe băiatul meu Teddy şi stilul ăsta de trupă, să fac mercenariatul ăsta, să alerg toată ziua după bani nu se mai pupa cu viaţa de familie, iar pentru mine familia a fost mereu pe primul loc”.

Din fosta trupă Animal X, cel care a rămas în lumina reflectoarelor este Șerban Copoț. Acesta a participat la „Dansez pentru ține”, de la Pro TV, mai apoi la diverse show-uri tv printre care Asia Express, Next Star și „iUmor”.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

Cine este Serban Copot
Cine este Serban Copot[Sursa foto: Instagram]

Cu cine este căsătorit Șerban Copoț

Șerban Copoț trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana de mai bine de 15 ani de zile. Cei doi au devenit, oficial, soț și soție în anul 2015.

Șerban Copoț și soția lui au împreună trei copii. Tudor este fiul cel mare, apoi a venit pe lume Alex, iar în 2020 s-a născut și fiica lor Luna. În cadrul unui interviu, prezentatorul de televiziune a mărtusit câteva lucruri despre femeia care îi este alături de mai bine de 15 ani.

„Răbdarea, bunul simț ardelenesc și, pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!”, dezvăluia Șerban Copoț pentru libertateapentrufemei.ro.

Cine este Serban Copot
Cine este Serban Copot[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este MIHAI BENDEAC. ”Eu nu mă voi însura niciodată”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies