Cine este BIANCA ANDREESCU. "Uneori am simţit că purtam toată greutatea lumii pe umerii mei"

cine este bianca andreescu
Cine este BIANCA ANDREESCU. "Uneori am simţit că purtam toată greutatea lumii pe umerii mei"

Una dintre cele mai bune tinere tenismene de succes este chiar Bianca Andreescu. Știați însă că aceasta este din Mississauga?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact jucătoarea de tenis Bianca Andreescu, cum si-a început cariera în tenis, dar și la ce turneu important urmează să participe în curând. În plus, descoperiți și ce realizări urmează să lanseze în scurt timp.

 

Cine este Bianca Andreescu

Bianca Andreescu, pe numele său întreg, Bianca Vanessa Andreescu, s-a născut pe data de 16 iunie, în Mississauga, Ontario, Canada.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 21 de ani. Aceasta este cunoscută ca fiind canadiană, de origine română, ținând cont că ambii părinți ai acesteia sunt din România.

Tânăra s-a mutat în România, țara natală a părinților ei, încă de când era copil. Tot de atunci a început să joace și tenis, aproximativ la vârstă de 7 ani. La un moment dat, Bianca Andreescu împreună cu familia sa, au decis să se mute înapoi în Canada.

Acolo tânăra a ajuns să se antreneze la Ontario Racquet Club, din Mississauga. Iar odată cu înaintarea în vârstă, pe la 11 ani, aceasta s-a antrenat la Centrul Național de Antrenament sub 14 ani, din Toronto. Antrenament special realizat pentru întreg sezonul 2011-2012.

cariera in tenis a biancai andreescu

Citeste si: Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

 

Cariera în tenis a Biancăi Andreescu

În luna ianuarie a anului 2014, Bianca Andreescu a câștigat unul dintre cele mai mari turnee, care la acea vreme era dedicat celor care au vârsta sub 14 ani, denumit Les Petits Ca. Tot în acel an, tânăra a câștigat primul său titlu la categoria juniori în Havana, dar și primul titlu la dublu (cu Maria Tănăsescu), care a avut loc în Nassau.

La Burlington, Bianca Andreescu a câștigat și cel de al doilea și al treilea titlu la categoria juniori.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tot în luna ianuarie, însă de această dată a anului 2019, aceasta a participat la primul său eveniment de la ASB Classic, care a avut loc în Auckland.

Tânăra a reușit să se califice în tabloul principal, învingându-le pe două dintre tenismenele care au fost numărul unu mondial. Acesta a fost și momentul în care Bianca Andreescu a reușit să ajungă în prima sa finală WTA. Tot în acel an, tânăra a câștigat și finala turneului U.S. Open, ajungând să fie prima canadiană care a reușit să câștige un Grand Slam, în carieră. Acest lucru a avut loc la vârsta de doar 19 ani.

Citeste si: Cine este GEORGIANA LOBONŢ. "M-a susținut și am riscat enorm, pentru că ne-am vândut casa!”

 

Bianca Andreescu va participa la turneul WTA 500 de la Stuttgart

După anul 2020, un an care a marcat-o pe tânăra tenismenă din cauza accidentărilor, a anumitor probleme medicale dar și personale, Bianca Andreescu a decis să se retragă de la Australian Open în anul 2021, pentru a-și reveni cu adevărat.

Aceasta și-a anunțat retragerea printr-un mesaj postat pe contul său de Twitter, la finalul anului 2021.

" A fost un an greu pentru mine   (n.r. anul 2021).  Am petrecut mai multe săptămâni în izolare şi carantină. În plus de asta bunica mea a petrecut mai multe săptămâni la terapie intensivă, ceea ce m-a afectat foarte tare. Nu am putut să mă detaşez de ce se întâmpla. Vreau să-mi ofer mai mult timp să mă resetez şi să-mi revin. Drept urmare, nu voi începe acest sezon în Australia",  a transmis Bianca Andreescu, la începutul lunii decembrie a anului 2021.

În prezent, tânăra jucătoare de tenis, pare să-și fi revenit întru-totul, fiind pregătită să participe în perioada 18 – 24 aprilie, la turneul WTA 500 care va avea loc la Stuttgart. Aceasta a primit un wild card din partea organizatorilor acestui turneu.

bianca andreescu va participa la turneul WTA 500

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce vârstă are ILINCA VANDICI. „Am senzația că m-a așteptat.. pentru a ne lua “Rămas bun!”

 

Bianca Andreescu lansează prima sa carte pentru copii

Pe lângă faptul că tânăra jucătoare de tenis și-a revenit în această perioadă de inactivitate în tenis, urmând să participe la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Bianca Andreescu a avut și alte preocupări. Puțini se așteptau ca aceasta să înceapă să scrie o carte, însă acest lucru să întâmplat, iar în curând o va și lansa oficial, nu mai târziu de 31 mai 2022.

Cartea este dedicată copiilor și are următorul titlu: „Bibi’s Got Game: O poveste despre tenis, meditație și un câine numit Coco”. Povestea care stă în spatele acestei cărți, țin chiar de trăirile acesteia, dorind să împărtășească cu toată lumea povestea sa de viață, dar și cum meditația și câinele său, Coco, au reușit să o țină concentrată.

Copiile de autor din Bibi’s Got Game tocmai au sosit! Poate că îi va inspira pe alți copii să-și urmeze visurile! Am fost atât de încântată să-i văd și să lucrez cu Marybeth Leatherdale, Chelsea Obyrne și @tundrabooks. Mingea este în terenul tău!”, a scris Bianca Andreescu, pe contul său de Instagram.

bianca andreescu lanseaza prima sa carte pentru copii

Citeste si: Ce meserii sunt bine platite în România



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este GEORGIANA LOBONŢ. "M-a susținut și am riscat enorm, pentru că ne-am vândut casa!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies