Cât de frumoasă este fosta logodnică a lui Livian de la Puterea Dragostei!!! Nelson Mondialul o plăcea mai mult decât pe Bianca! "Mereu şi pentru totdeauna" FOTO!

Cât de frumoasă este fosta logodnică a lui Livian de la Puterea Dragostei!!! Nelson Mondialul o plăcea mai mult decât pe Bianca!
Cât de frumoasă este fosta logodnică a lui Livian de la Puterea Dragostei!!! Nelson Mondialul o plăcea mai mult decât pe Bianca! "Mereu şi pentru totdeauna" FOTO!

Fanii cred că Livian de la Puterea Dragostei nu s-a despărțăit de iubita lui. Concurentul i-a promis ceva înainte de a intra în emisiune.

Livian de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai simpatici concurenți din cel de-al doilea sezon al emisiunii. Participarea lui la cel mai iubit show matrimonial a atras atenția asupra lui şi sunt câţiva fani care, din motive învăluite în mister, cred că pe "lup" îl aștepta iubita acasă chiar dacă, oficial, a format un cuplu cu Bianca și au și câștigat marele premiu datorită iubirii dintre ei.

 Livian și-a anunțat iubita că vrea să ia o pauză, pentru că nu simte că sunt suficient de puternice sentimentele lor. Bianca a plâns minute în șir, neașteptându-se la această veste.

Deși pe pagina lui de Instagram nu mai apar fotografii cu Teodora, cea despre care el spune că este fosta lui logodnică, pe contul ei sunt mai multe fotografii în care apare alături de Livian și chiar își fac declarații de dragoste în comentarii.

În plus, s-a speculat că și de sărbători cei doi s-au văzut, lucru confirmat de Livian.

Citeste si: Poza în care Bianca de la Puterea Dragostei seamănă LEIT cu Ligi! "Te-ai operat" Imaginea aceasta este absolut şocantă! Ce schimbare!!!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce i-a promis Livian de la Puterea Dragostei iubitei

Cu doar zece zile înainte de participarea la casting-ul Puterea Dragostei, Livian părea extrem de fericit și de îndrăgostit de Teodora, o tânără care seamănă puţin cu Roxana Buzoiu.

„Mereu fata mea”, a scris el în dreptul unei fotografii.

„Mereu și pentru totdeauna”, a răspuns ea.

Mai mult, Teodora și Livian au continuat să-și dea like-uri la poze chiar și după ce el a intrat în casa Puterea Dragostei.

Trebuie să recunoaştem însă că, în lunile când a avut o relaţie serioasă cu Bianca, protagonistul nostru nu a mai fost surprins "pe picior greşit" cu o altă femeie. Cârcotaşii susţin însă că fiul lui Nelson Mondialu' ar mai ţine legătura cu fosta iubită căreia i-ar fi scris mesaje şi după ultima ceartă serioasă cu Bianca.

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, adevărul despre ce poartă Bianca în geantă! ”Ea a spus asta, că are o...jucărie”

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Șoc total la Puterea dragostei! None spune adevarul ”Am legat-o cu centura pe Bianca de banchetă!!!Nu o mai suportam”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies