Poza în care Bianca de la Puterea Dragostei seamănă LEIT cu Ligi! "Te-ai operat" Imaginea aceasta este absolut şocantă! Ce schimbare!!!

Poza în care Bianca de la Puterea Dragostei seamănă LEIT cu Ligi!
Poza în care Bianca de la Puterea Dragostei seamănă LEIT cu Ligi! "Te-ai operat" Imaginea aceasta este absolut şocantă! Ce schimbare!!!

Bianca de la Puterea Dragostei, imaginea în care seamănă cu Ligi! Uite cum arată!

Bianca Comănici are doar 19 ani, dar a devenit o vedetă în toată regula odată cu participarea la Puterea Dragostei, cel mai iubit show matrimonial al momentului. Tânăra a câştigat de multe ori premiul "favorita săptămânii", dar şi marele trofeu al primului sezon, şi are aproape 400.000 de urmăritori pe instagram, toţi susţinând-o şi încurajând-o în cele mai grele momente, când a suferit după None şi şi-a găsit refugiul în mesajele fanilor.

Acum însă, frumoasa brunetă trăieşte clipe minunate alături de Livian, fiul lui Nelson Mondialul. Când îi vezi împreună te gândeşti imediat că sunt suflete pereche, chimia dintre ei fiind aproape tangibilă.

Bianca de la Puterea Dragostei, imaginea în care seamănă cu Ligi! Fanii i-au reproşat că se îmbrăca şi se machia total nepotrivit pentru o adolescentă!

Citeste si: Prima reacție a Andrei, după ce a fost părăsită de Bogdan Mocanu: „Ce poate fi mai rău...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ei bine, astăzi Bianca pare o femeie în toată puterea cuvântului, sexy şi sigură pe ea, o tânără care are toată România la picioare. La fel de frumoasă şi inteligentă era şi în urmă cu câţiva ani, pe băncile liceului, dar, după cum puteţi vedea, aspectul ei fizic era complet diferit de cel din prezent.

O perioadă lungă, tânăra a fost blondă, iar în anumite fotografii semăna izbitor cu Loredana Chivu, fapt remarcat şi de fanii ei de pe instagram.

Una dintre imaginile postate de Bianca a stârnit un adevărat scandal pe instagram, mai mulţi urmăritori reproşându-i tinerei că se îmbrăca şi se machia total nepotrivit, mai ales pentru o fată de liceu.

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, primele declarații despre femeia care susține că e iubita lui! Ce legătură este între cei doi EXCLUSIV



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Roxana de la Puterea Dragostei, imagini de infarct din adolescență. E incredibil cum putea să arate! GALERIE FOTO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies