Cat de inteligent este in functie de zodie! Horoscopul celor mai adevarati barbati

Cat de inteligent este in functie de zodie! Horoscopul celor mai adevarati barbati
Cat de inteligent este in functie de zodie! Horoscopul celor mai adevarati barbati

Horoscop. Ştiai că inteligenţa bărbaţilor este variabilă în funcţie de... zodia sub care s-a născut? Fiecare dintre noi ne naştem cu un anumit grad de inteligenţă, care de multe ori p oate să încline balanţă vieţii în favoarea noastră. Se pare că şi semnul astrologic joacă sub care ne naştem are un rol în acest sens.

Berbec: nativii acestei zodii sunt persoane care mai întâi acţionează şi după aceea gândesc, impulsivitatea fiind una dintre trăsăturile lor dominante. Deşi sunt inteligenţi şi descurcăreţi, adesea dau impresia că sunt destul de limitaţi din cauza încăpăţânării şi a faptului că nu acceptă prea uşor părerile celorlalţi.

Taur: al doilea semn al zodiacului suferă şi el de încăpăţânare şi are fixaţii destul de puternice, ceea ce înseamnă că nu prea îşi foloseşte întregul potenţial mental.

Problema Taurului nu este că nu este inteligent, ci că este foarte leneş. El vrea o viaţă tihnită şi preferă să nu îşi bată capul cu prea multe lucruri.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Compatibilitati in horoscop: perechi de zodii care se unesc pe viata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies