Cât de mare este burtica Siminei de la Puterea dragostei: „Copilul este cu Jador, mai mult ca sigur”

Cât de mare este burtica Siminei de la Puterea dragostei: „Copilul este cu Jador, mai mult ca sigur”
Cât de mare este burtica Siminei de la Puterea dragostei: „Copilul este cu Jador, mai mult ca sigur”

Simina a fost surprinsă așa pe stradă.

Simina de la Puterea dragostei și-a ascuns sarcina luni de zile. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta a recunoscut adevărul mai mult decât evident pentru fanii emisiunii.

Ieri, fosta iubită a lui Jador a apărut în public cu o burtică uriașă. Deși susține că este însărcinată în patru luni, burtica Siminei spune altceva, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară:

Te-ai grăbit, Simina, puteai să mai copilărești, ai făcut cea mai proastă alegere, Zănoagă nu era de tine”/ Zici ca e Dana Criminala a lui Leo de la Strehaia/ A apărut

groaza pe ecran/ Balena neagră/ Copilul este cu Jador, mai mult ca sigur”, au scris fanii emisiunii în dreptul fotografiei.

Citeste si: Dezvăluiri! Simina de la Puterea dragostei a ales nașul pentru bebelușul său! Surpriză, este un fost concurent din show-ul amoros! Avem toate detaliile

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Gest scandalos în cabina de vot! Cum s-a filmat Culiță Sterp

Citeste si: Primul mesaj al Andreei de la Puterea dragostei, după ce a ieșit din Casă

Citeste si: Cum arăta Manuela de la Puterea dragostei în adolecență! Concurenta este de nerecunoscut

Simina de la Puterea dragostei a povestit la Teo Show despre felul în care decurge sarcina.

”Nu am pofte, iar Alex este mereu aproape, are grijă de mine când îmi este rău. Mângâie burtica în fiecare zi. În plus, mă încurajeză, fiindcă acum mă afectează cam orice. Oamenii mă judecă. Alții mă încurajează, mă felicită. Cine nu are copii, nu știe ce înseamnă. Acum mă afectează cam orice”, a spus fosta concurentă.

Simina de la Puterea dragostei a ales și nașul bebelușului ei! Este un bun prieten de familie


WOWbiz.ro a dezvăluit în premieră și ce sex va avea bebelușul cuplului, după ce prietenii au ”dat tot din casă”!

”Simina va avea un băiețel, exact ce și-a dorit. La ultimul control avut zilele trecute, la ecografia făcută de medici, Siminei s-a spus clar că fătul se dezvoltă normal, arată bine, este în grafice, iar pe imagini, i s-a putut vedea și sexul copilului”, au dezvăluit apropiații cuplului Loica-Zănoagă!

Cât despre naș, acesta este Raju, nimeni altul decât fostul concurent din cel de-al doilea sezon al emisiunii, cu care Alex și Simina colaborează de mai mult timp.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum arăta Manuela de la Puterea dragostei în adolecență! Concurenta este de nerecunoscut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies