Cât de mult a crescut fiica Ginei Pistol şi a lui Smiley. Josephine Ana este blondă, ca mama sa!

Fetița lui smiley
Smiley si Gina Pistol

Prezentatoarea Tv le-a arătat celor care o urmăresc în mediul online cât de mare a crescut fetița venită pe lume pe 9 martie 2021

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar flacăra iubirii dintre ei a început sa se aprindă acum câțiva ani. Deși, la început, cei doi au fost foarte discreți in ceea ce privește relația lor, iată ca după ani de relatie  dragostea lor s-a materializat, iar viețile le-au fost luminate de către fetița lor, Josephine Ana. Dar cum s-au întâlnit, de fapt, cei doi? Ei bine, totul s-a întâmplat la un concert.

Acolo, cânta Damian Drăghici, iar alături de el a urcat și Smiley. Aceștia tocmai ce lansaseră melodia "Domnișoară, domnișoară". In acel moment niciunul dintre ei nu era într-o relație, drept urmare blondina s-a lăsat vrăjită de ritmul piesei si prestanta artistului, schimbându-si percepția despre el : “Ce drăguț e băiatul ăsta! De-atunci te-am văzut altfel”  

Gina Pistol, fotografie superbă cu Josephine. Fiica lui Smiley are părul blond 

gina pistolul copil
Cat de mare a crescut fetita Ginei Pistol si a lui Smiley[Sursa foto: Facebook]

Cum a început, de fapt, relația dintre Gina Pistol și Smiley 

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley crește și începe să semene tot mai mult cu mama ei. Deși au fost foarte discreți cu fotografiile în care apare Josephine, cei doi părinți au început să le-o arate fanilor tot mai des pe frumoasa lor fetiță.  În ultima imagine apărută cu Josephine, fetița se află în brațele mamei sale.

Gina zâmbește din tot sufletul, iar pe chipul ei se poate vedea toată bucuria din lume. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fotografia a fost imediat apreciată de fanii vedetei, care s-au înghesuit să ofere aprecieri pe rețelele de socializare. Nu e niciun secret că Gina Pistol adoră momentele petrecute cu micuța Josephine, motiv pentru care o perioadă a renunțat la proiectele din televiziune.

Frumoasa blondină nu vrea să piardă nicio clipă din viața micuței sale. Într-o postare pe Instagram, vedeta a mărturisit ce înseamnă clipele trăite alături de fetița ei.   

„Momentele petrecute împreună sunt cele mai de preț. Descoperim totul împreună și retrăiesc copilăria prin ea din nou”, a scris Gina Pistol. 

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cu cine seamănă Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol 

Recent, artistul a povestit că fetița „seamănă cu amândoi”. Acesta a declarat ca este un copil cuminte, vesel care atunci când rade seamăna cu Gina. Artistul adora momentele petrecute cu fiica lui, iar Josephine este îndrăgostita de toate melodiile pe care artistul i le canta.

Totodată, Smiley a recunoscut că este „în cel mai bun moment al vieții” de până acum. 

 


Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate! Iubita lui Smiley a ajuns la capătul puterilor: „Nu știu ce se întâmplă cu mine”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies