Cât de mult a slăbit Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat cu hainele lui

Chef Cătălin Scărlătescu
Chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este în cea mai bună formă de până acum.

Întors din America Express, cheful a postat pe contul său de Instagram un filmuleț în care le arată urmăritorilor săi cât de mult a slăbit, hainele acestuia fiindu-i largi „Asta e bluza cu care am filmat în primăvară. Efectul America Express”, a precizat juratul.

Chef Scărlătescu s-a confruntat de-a lungul timpului cu kilogramele în plus, dorindu-și să aibă o siluetă mai suplă.

Acest lucru i-a fost îndeplinit odată cu plecarea în America Express, unde a avut parte de o mulțime de probe care i-au pus la încercare condiția fizică.

catalin scarlatescu si doina teodoru
Cât de mult a slăbit Cătălin Scărlătescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: TOT ce trebuie să știi despre aparatul dentar

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cătălin Scărlătescu nu își mai ascunde relația cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu în vârstă de 50 de ani a hotărât să nu își mai ascundă relația cu iubita lui, actrița Doina Teodoru, care este cu 17 ani mai tânără decât el. De când s-au întors, cheful a avut parte de o surpriză. Iubita acestuia împreună cu câțiva prieteni i-au organizat o petrecere surpriză cu ocazia aniversării a 50 de ani.

După participarea la emisiune, cei doi îndrăgostiți au devenit mult mai vizibili pe rețelele de socializare, cheful postând mai multe fotografii cu tânăra sa iubită.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și au hotărât să nu mai dea curs reacțiilor răutăcioase referitoare la diferența de vârstă dintre ei doi. Într-una dintre fotografiile postate pe contul său de Instagram, cei doi au participat la un eveniment împreună, aceștia purtând ținute elegante și asortându-se unul cu altul. Cheful și-a asortat adidașii cu bluza iubitei sale, ambele piese vestimentare fiind verzi, chiar dacă nuanța era diferită.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Care este ingredientul pe care să îl adaugi la clătite pentru a nu se mai lipi de tigaie

Pe parcursul filmărilor, atât pe contul de Instagram al lui Cătălin, cât și al Doinei, au apărut fotografii cu ei doi.

Întorcându-se acasă, Cătălin Scărlătescu se pregătește de filmările pentru celălalt show de televiziune pe care îl jurizează, alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu și este hotărât să continue lupta împotriva kilogramelor în plus.

 


Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

,,Relația mea cu Ramona a luat-o în altă direcție”. Ce a declarat Jorge, după zece ani de căsnicie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies