Cât de mult contează aspectul fizic pentru un artist? Carmen Rădulescu a vorbit despre schimbările pe care vrea să le facă în acest an: „Din spate e liceu și din față e muzeu.”

Cât de mult contează aspectul fizic pentru un artist? Carmen Rădulescu a vorbit despre schimbările pe care vrea să le facă în acest an: „Din spate e liceu și din față e muzeu.”
Cât de mult contează aspectul fizic pentru un artist? Carmen Rădulescu a vorbit despre schimbările pe care vrea să le facă în acest an: „Din spate e liceu și din față e muzeu.”

Carmen Rădulescu a vorbit despre schimbările pe care vrea să le facă în acest an.

Carmen Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute artiste din țară, cu o carieră de succes, reușind să păstreze muzica vie de-a lungul generațiilor.

La ce schimbări vrea să ajungă Carmen Rădulescu în acest an

Citește și: Solista Carmen Rădulescu, mărturisiri neașteptate despre colega ei de generație, Loredana Groza. Ce s-a întâmplat în trecut între ele: “Nu mi-a plăcut nici când avea 16 ani, nici când apare acum.”

Carmen Rădulescu
Carmen Rădulescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Carmen Rădulescu s-a despărțit de iubit la 57 de ani! Cum a afectat-o pandemia de COVID-19

Carmen Rădulescu a vorbit, în cadrul emisiunii Matinal pe roți, despre cât de mult contează aspectul fizic pentru un artist și la ce schimbări vrea să recurgă în acest an.

A recunoscut că încearcă să slăbească de 15 ani, însă îi place să mănânce și să gătească tot felul de bunătăți care o îndepărtează de la scopul ei.  „Contează foarte mult (nr. aspectul fizic la un artist) Aici, mea culpa, pentru că nu am ambiție. Eu sunt foarte mâncăcioasă, îmi place să gătesc, iar de vreo 15 ani mă chinui să slăbesc, dar contează foarte mult. Mi-am propus, una este să îți propui, alta să îți duci la capăt ceea ce ți-ai propus, dar cred că anul acesta voi face o schimbare pe mine.
Vreau să mai dau jos vreo 15 kg, mă duc la bazin și când se vor uita la mine din spate, cum e vorba aia „Din spate e liceu și din față e muzeu.” Știi că mai vezi câte o tipă din asta din spate, iar când se întoarce... Contează foarte mult aspectul fizic, clar.”,
a spus Carmen Rădulescu.

De ce o admiră Carmen Rădulescu pe Monica Anghel

Monica Anghel
Monica Anghel[Sursa foto: Facebook]

Un exemplu pe care ea l-a luat în parcursul ei de slăbit este Monica Anghel, despre care a vorbit, reușind să dea jos foarte multe kilograme în urma unei operații de hernie. Aceasta a mai adăugat că dacă Monica Anghel a reușit, cu siguranță va reuși și ea.  “O admir foarte mult pe Monica Anghel, că toată lumea spune că s-a operat. Nu, ea s-a operat la spate pentru că a avut o hernie de disc sau nu știu ce a avut, așa cum am și eu două, dar nu sunt operabile.

A avut ambiție și i-a zis doctorul că trebuie să slăbească pentru a nu reveni, atunci eu de ce nu am ambiție?”, a mai povestit Carmen Rădulescu.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Carmen Rădulescu s-a despărțit de iubit la 57 de ani! Cum a afectat-o pandemia de COVID-19

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies