Cât de mult i-a afectat pe copiii Anamariei Prodan divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf? „Eu mă uitam la voi ca fiind perfecți și nu era așa! Dacă nici asta, atunci ce e?”

Cât de mult i-a afectat pe copiii Anamariei Prodan divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf? „Eu mă uitam la voi ca fiind perfecți și nu era așa! Dacă nici asta, atunci ce e?”
Cât de mult i-a afectat pe copiii Anamariei Prodan divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf? „Eu mă uitam la voi ca fiind perfecți și nu era așa! Dacă nici asta, atunci ce e?”

Laurențiu Reghecampf Jr. și Rebecca Dumitrescu, copiii Anamariei Prodan au vorbit despre divorul dintre impresară și Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și-a invitat fiica cea mare și fiul în cadrul podcastului său, acolo unde au abordat diferite subiecte legate de familie. Printre cele mai sensibile subiecte a fost divorțul dintre impresară și Laurențiu Reghecampf.

Rebecca Dumitrescu, în lacrimi din cauza divorțului dintre mama și Laurențiu Reghecampf

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri despre copilăria sa: „Am fost un copil foarte rebel. Eu eram Anamaria din Dăbuleni, șefa satului. Dacă trecea cineva și nu făcea ce trebuia, era jale pe vale.”

Cât de mult i-a afectat pe copiii Anamariei Prodan divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf?
Anamaria Prodan și Rebecca Dumitrescu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum trăiesc Anamaria Prodan și Ronald Gavril relația la distanță? „Am stat 80% din timp împreună. Nu îmi e teamă. Vorbim non-stop la telefon.”

Vedeta și-a întrebat copiii dacă divorțul dintre ea și fostul soț a lăsat urme în sufletele lor. În timpul ce fiul antrenorului a declarat că pentru el nu a lăsat nicio urmă, Rebecca, fiica pe care Anamaria Prodan o are din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, a început să plângă atunci când a fost întrebată de Laurențiu Reghecampf.  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Anamaria Prodan: În toți anii ăștia m-am gândit dacă v-a marcat atât de profund încât să lase urme.

Laurențiu Reghecampf Jr: Pentru mine, nu. Nu cred că mi-a lăsat nicio urmă. Pentru Rebecca cred că puțin da, pentru că este și ea foarte sensibilă.

Oricum ca fată ești mai sensibilă la chestiile astea. Rebecca se atașase foarte tare de tatăl meu. Foarte mult și i-a fost greu mai mult.

Anamaria Prodan: Rebe, după toate experiențele astea pe care noi le-am trăit, ai rămas cu neîncredere în oameni, în cei care stau lângă tine? Ești la vârsta la care alte fete au făcut un copil.

Ai rămas cu încredere să nu pățești ce a pățit mama? Să ai încredere într-un om și să nu pățești așa?

Rebecca Dumitrescu: Da. De aia nici nu mă grăbesc să găsesc pe cineva.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan: Cumva universul tău s-a dărâmat? Tot ceea ce ai văzut tu s-a dărâmat și nu ai mai văzut o cale de a găsi pe cineva bun lângă tine?

Rebecca Dumitrescu: Când s-a întâmplat tot, eu mă uitam la voi ca fiind perfecți și nu era așa. Când am aflat că nu era totul perfect, am stat și m-am gândit că dacă nici asta, atunci ce e?

Anamaria Prodan: Dacă nici noi nu suntem, cine mai e? Da. E bine că s-a terminat. E ok că am trecut cu bine toți, că suntem fericiți și liniștiți și fiecare merge mai departe pe drumul lui.”, a fost dialogul dintre Anamaria Prodan și copiii săi.

Cât de mult i-a afectat pe copiii Anamariei Prodan divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf?
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf Jr[Sursa foto: Instagram]
  



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Ce fel de tată își dorește să fie Tavi Clonda, atunci când fiicele sale vor fi adolescente? „Asta e important, să le câștig încrederea să îmi poată spună orice!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ciclonul Boris face prăpăd în România! Patru persoane și-au pierdut viața și mai multe zone sunt inundate

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies