Cum trăiesc Anamaria Prodan și Ronald Gavril relația la distanță? „Am stat 80% din timp împreună! Nu îmi e teamă. Vorbim non-stop la telefon.”

Cum trăiesc Anamaria Prodan și Ronald Gavril relația la distanță? „Am stat 80% din timp împreună! Nu îmi e teamă. Vorbim non-stop la telefon.”
Cum trăiesc Anamaria Prodan și Ronald Gavril relația la distanță? „Am stat 80% din timp împreună! Nu îmi e teamă. Vorbim non-stop la telefon.”

Impresara a vorbit despre programul dificil pe care îl are iubitul său.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Impresara are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său, de care este extrem de mândră pentru performanțele de care a dat dovadă în lumea boxului. Cu toate acestea, pentru a face aceste performanțe, Ronald Gavril trebuie să sacrifice anumite aspecte din viața personală.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, o relație la distanță

Citește și: Ce mesaj are Anamaria Prodan pentru viitoarea noră. “O să fiu cea mai cool soacră, dar dacă o singură dată o să-mi jignească băiatul, dispare.”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți prieteni are Anamaria Prodan. Ce spune despre oamenii care au dezamăgit-o. “Cel care e sărac sufletește, întotdeauna va sta lângă tine și te va trăda.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului „HAI LA PODCAST cu Giani Kiriță”, impresara a vorbit despre modalitatea prin care păstrează legătura cu iubitul său, chiar dacă el trăiește în America și ea în România.

Suntem împreună de multicel. Lumea a aflat târziu. Am stat 80% din timp împreună. Ori mă duc în America cu copiii și stăm împreună, ori vine el în România după fiecare meci, ori vin, plec, vin, plec.

Niciodată nu am stat despărțiți mai mult de o lună. O lună și jumătate, să zicem. Am încă treabă cu copiii. Am încă un băiat de 16 ani și e încă perioada în care trebuie să stai lângă copil. Nu îmi e teamă. Vorbim non-stop la telefon .”, a declarat Anamaria Prodan.

Ce program are Ronald Gavril?

Anamaria Prodan și Ronald Gavril[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan a vorbit și despre programul epuizant pe care îl are Ronald Gavril zilnic, pentru a putea face performanță în lumea sportului.

Programul lui, dacă ți-l spun, îngheți. Nu știu câți sportivi trăiesc după regulile astea. Ronald se scoală la 8:00. Își face micul dejun cu cereale slabe, își pregătește hainele, pleacă în sala de box. Stă 2 ore și jumătate în sala de box, vine acasă, se pune pe canapea și se odihnește puțin, mănâncă, pleacă la sală.

2 antrenamente pe zi. După antrenament, se duce și înoată o jumătate de oră, vine acasă, mănâncă o banană și s-a culcat. Ăsta este programul lui non-stop. Dacă eu îi spun seara să ieșim la restaurant, îmi zice că mâine are antrenament greu .”, a povestit Anamaria Prodan.  



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic! Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Schimbare radicală de look pentru Antonia. Artista a atras atenția cu această culoare neașteptată: "O doamne te-ai vopsit!"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Frumoșii actori Ilayda Sezgin și Recep Usta, din serialul Totul pentru familia mea, formează un cuplu dincolo de platourile de filmare! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies