Ce mesaj are Anamaria Prodan pentru viitoarea noră. “O să fiu cea mai cool soacră, dar dacă o singură dată o să-mi jignească băiatul, dispare.”

Ce mesaj are Anamaria Prodan pentru viitoarea noră. “O să fiu cea mai cool soacră, dar dacă o singură dată o să-mi jignească băiatul, dispare.”
Ce mesaj are Anamaria Prodan pentru viitoarea noră. “O să fiu cea mai cool soacră, dar dacă o singură dată o să-mi jignească băiatul, dispare.”

BLondina a spus câteva cuvinte pentru viitoarea ei noră, când va apărea în viața fiului ei.

Anamaria Prodan, cunoscuta impresară din lumea fotbalului, a vorbit, invitată fiind în HAI LA PODCAST cu Giani Kiriță, despre viitoarea noră, atunci când va apărea în viața fiului ei și mesajul pe care l-a transmis pentru ea. A mărturisit că va fi cea mai bună soacră, că așteaptă să i se facă nepoți, că o să-i ajute în tot și toate, însă dacă îl va jigni o singură dată sau îl va pune în situații penibile, va dispărea din viața lui.

Consideră că în momentul în care două persoane încep să se jignească într-o relație, înseamnă că sfârșitul acesteia este aproape și că nu există deloc respect și iubire. 

“Că îmi doresc că o ajut enorm, că o să le cresc copiii, că abia aștept să am nepoți, că o să fiu cea mai cool soacră, dar dacă o singură dată o să-mi jignească băiatul, să-l înjure, să-l pună în situații penibile, dispare în secunda doi.

De ce? Pentru că în momentul în care doi oameni încep să se înjure, să se scuipe, să se jignească, să arunce vorbe pe care niciodată nu le mai poți lua înapoi, în momentul acela s-a terminat tot, căci dacă nu este respect, nu există dragoste. Eu cred că respectul într-un cuplu moare în momentul în care ți-ai înjurat bărbatul sau ți-ai înjurat soția. Cred că în momentul acela nu mai există nimic, este începutul sfârșitului.”,
a spus Anamaria Prodan.

A ținut vreodată dușmănie Anamaria Prodan pe bărbații din viața ei?

Citește și: Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei înainte ca și ea să devină mamă. „Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câți prieteni are Anamaria Prodan. Ce spune despre oamenii care au dezamăgit-o. “Cel care e sărac sufletește, întotdeauna va sta lângă tine și te va trăda.”

Anamaria Prodan a fost întrebată și dacă ține dușmănie pe anumiți bărbați din viața ei sau dacă au fost cuvinte pe care nu le-a putut uita. Impresara a spus că iartă de fiecare dată, iar atunci când au fost de rezolvat anumite situații, a preferat să se întâlnească față în față cu persoana respectivă și să discute

toate lucrurile pe care le-a auzit despre ea. 

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

“Nu, că nu țin dușmănie (Nr. Pe bărbați) Nu pot. Sunt un om foarte bun, un om care crede în prieteni și în omenire foarte tare. Știu că oamenii spun vorbe la frustrare și la nervi, îi știu și îi văd care sunt oamenii mai mici decât mine din toate punctele de vedere. Și atunci nu ai ce să le ceri. Când au fost bărbați care au aruncat vorbe la nervi, m-am îmbrăcat frumos, le-am auzit pe la televizor pe unele, ba a venit un prieten și mi le-a zis și am zis: “Ok, unde sunteți? “La restaurantul cutare”.

“Stai acolo că vin eu, ține-le până ajung. Eu trăiesc pe vechi din toate punctele de vedere. Trăiesc cu principiile unui bărbat. Întotdeauna mi-am rezolvat problemele singură, fără nimeni lângă mine. M-am așezat la masa: “Ce bei? Adu-mi și mie ce bea și el hai să vorbim puțin. Ai zis că mă cunoști, că m-ai luat pe la hotel, că am avut nu știu ce relație, ne cunoaștem de undeva?” “Nu.” Față în față e foarte greu,  chiar dacă ești tupeist și mai vine și o femeie. De fiecare data, pentru că așa am fost vulcanică, nu s-a terminat foarte frumos pentru băiatul respectiv sau bărbatul respectiv.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Anamaria Prodan, despre privilegiile de care se bucura pentru că era fiica Ionelei Prodan! „Ăia săracii de la Dăbuleni nu aveau bomboane. Eu aveam bomboane cubaneze, ciocolată.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Leon Dănăilă, legendă vie a medicinei, continuă să opereze și la vârstă de 91 de ani. A efectuat peste 40.000 de operații pe creier

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies