Este Anamaria Prodan o persoană romantică? Ce spune impresara despre sentimentele pe care poate să le ofere. „Am adunat toate cioburile și am făcut ceva minunat.”

Este Anamaria Prodan o persoană romantică? Ce spune impresara despre sentimentele pe care poate să le ofere. „Am adunat toate cioburile și am făcut ceva minunat.”
Este Anamaria Prodan o persoană romantică? Ce spune impresara despre sentimentele pe care poate să le ofere. „Am adunat toate cioburile și am făcut ceva minunat.”

Anamaria Prodan a vorbit despre romantismul pe care poate să îl ofere într-o relație.

Anamaria Prodan, cunoscuta impresară din lumea fotbalului, are o viață fericită și împlinită din punct de vedere profesional, iar din punct de vedere sentimental, acum este mai bine ca niciodată. Divorțul prin care a trecut de Laurențiu Reghecampf nu a rămas cu ecou în lumea showbiz-ului, iar după ce au hotărât să meargă pe drumuri separate, Anamaria Prodan și-a dat seama că nu a trăit până acum, din punct de vedere sentimental, viața pe care și-a dorit-o.

A trecut prin nenumărate încercări, dar mereu a reușit să iasă cu zâmbetul pe buze și nu s-a dat niciodată bătută, fiind cunoscută pentru veselia și optimismul de care dă dovadă în orice situație.

Este Anamaria Prodan o persoană romantică?

Citește și: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Anamaria Prodan, despre privilegiile de care se bucura pentru că era fiica Ionelei Prodan: „Ăia săracii de la Dăbuleni nu aveau bomboane. Eu aveam bomboane cubaneze, ciocolată.”

Invitată cadrul podcastului HAI LA PODCAST cu Giani Kiriță, Anamaria Prodan a vorbit despre numeroase aspecte din viața ei personală și profesională, iar aceasta a fost întrebată și dacă este o persoană romantică.

După cum toată lumea știe, impresara și-a refăcut viața și iubește din nou, iar de fiecare dată când a simțit fiorul dragostei, a oferit tot ce-a avut în sufletul ei pentru a trăi cea mai frumoasă poveste. Acum este mai fericită ca niciodată, iar când vine vorba de romantism, aceasta cu siguranță se poate declara o femeie romantică, iar cei care o cunosc, știu asta.
Chiar dacă a reușit să-și construiască cel mai puternic scut, a mărturisit că cineva a reușit să îl rupă în două, însă tot ea a fost cea care și l-a reconstruit imediat, iar din toate cioburile a făcut ceva minunat pentru viața ei. 

„Da, asta spun, că cine mă cunoaște, știe că tot ceea ce se vede la exterior este cel mai puternic scut construit vreodată de cineva.

Tocmai ca nimeni să nu mă atingă în suflet, să nu-mi atingă sufletul și uite că și cu acest scut cineva l-a rupt în două. Dar mi l-am reconstruit repede, am adunat toate cioburile și am făcut ceva minunat.”, a spus Anamaria Prodan  în cadrul podcastului. 

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Anamaria Prodan, despre privilegiile de care se bucura pentru că era fiica Ionelei Prodan! „Ăia săracii de la Dăbuleni nu aveau bomboane. Eu aveam bomboane cubaneze, ciocolată.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies