Cat de norocoasa esti in functie de zodie! Un semn zodiacal este mereu lovit de ghinion!

Cat de norocoasa esti in functie de zodie! Un semn zodiacal este mereu lovit de ghinion!
Cat de norocoasa esti in functie de zodie! Un semn zodiacal este mereu lovit de ghinion!

Cu siguranta te-ai gandit cat de norocoasa esti, insa stiai ca acest lucru s-ar putea datora zodiei tale?

Berbec

Esti norocoasa in privinta oportunitatilor. Tu iti faci singura norocul si nu te bazezi pe altfel de ganduri. Intotdeauna pui totul pe seama muncii si a efortului atunci cand obtii ceea ce iti doresti, iar daca cumva dai gres, din nou te gandesti ca are de-a face cu actiunile tale. In viata nu te bazezi pe noroc, insa ai momente in care simti ca primesti un ajutor in plus.

Taur

Pentru tine norocul nu prea exista in viata. Ghinionul pare sa te urmareasca si tocmai de aceea ai invatat sa intorci fiecare situatie neplacuta in una favorabila tie. Muncesti pentru ceea ce iti doresti si chiar daca pierzi cateodata, acest lucru te ambitioneaza sa lupti cu mai multa ambitie. Poate ar trebui sa iei in calcul achizitionarea unui pandantiv cu trifoi?

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscopul IUBIRII in saptamana 29 mai - 4 iunie - O zodie feminina isi gaseste perechea!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies