Cat de rea poti deveni in functie de zodie. Racii si Gemenii sunt in varful clasamentului

Cat de rea poti deveni in functie de zodie. Racii si Gemenii sunt in varful clasamentului
Cat de rea poti deveni in functie de zodie. Racii si Gemenii sunt in varful clasamentului

Fiecare semn zodiacal are şi o parte întunecată, o latură capabilă să le facă rău celor din jur. Iată care sunt caracteristicile de care nu eşti prea mândra, în funcţie de zodia ta.

Berbec

Berbecii sunt aprigi la mânie. Fiind guvernaţi de Marte, planeta războiului, aceştia sunt gata să pornească o luptă la primul impuls. Eşti norocos dacă scapi neatins de dispreţul lor, ceea ce se întâmplă doar atunci când cineva îi calcă pe nervi înaintea ta şi sunt prea distraşi să-şi mai pună la cale complotul împotriva ta.

Scala răutăţii: 5.0

Taur

Starea de calm şi răceală a nativului Taur reprezintă, de fapt, un pericol sever. Oamenii care nu îi cunosc prea bine vor spune că „nu se înfurie niciodată“, însă aceştia au un punct de fierbere foarte ridicat. Taurii aşteaptă până când emoţiile îi copleşesc, iar când acest lucru se întâmplă, vor piede contactul cu realitatea şi izbucnesc furtunos.

Scala răutăţii: 4.0

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Macabra poveste a doctorului care a trait 7 ani cu iubita lui moarta. Dormea langa ea in pat si... Ce ii facea noaptea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies