„Cât de tare m-a bătut, eu îl iubesc și mai mult. Pentru mine, e idolul meu tata.” Nicolae Guță, dezvăluiri neștiute despre copilăria sa! Ce semnifică tatuajul său de pe frunte?

„Cât de tare m-a bătut, eu îl iubesc și mai mult. Pentru mine, e idolul meu tata.” Nicolae Guță, dezvăluiri neștiute despre copilăria sa! Ce semnifică tatuajul său de pe frunte?
„Cât de tare m-a bătut, eu îl iubesc și mai mult. Pentru mine, e idolul meu tata.” Nicolae Guță, dezvăluiri neștiute despre copilăria sa! Ce semnifică tatuajul său de pe frunte?

Nicolae Guță a avut o relație specială cu tatăl său, chiar dacă acesta a fost foarte agresiv cu manelistul.

Nicolae Guță, în vârstă de 55 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști de la noi din țară, bucurându-se de un succes considerabil pe plan profesional. Pe de altă parte, din punct de vedre personal, manelistul marchează și aici reușite semnificative. Acesta este tatăl a nu mai puțin de 12 copii, pe care îl are cu femei diferite.

Cu toate acestea, artistul se ocupă de creșterea și educația copiilor săi, pe care vrea cu orice preț să îi vadă realizați.

Nicolae Guță a fost bătut de tatăl său în copilărie

Citește și: „Să rămâi acolo, să nu mai vii acasă! Să vezi ce-ți dau eu ție!” Nicolae Guță, mărturisiri neașteptate despre momentul în care a devenit tată! Cum a reacționat când a aflat că este tată de fată?

Nicolae Guță, dezvăluiri neștiute despre copilăria sa! Ce semnifică tatuajul său de pe frunte
Nicolae Guță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Eram gelos și îi dădeam și eu bumbăceală lu` Mariana de sărea în sus.” Nicolae Guță, mărturisiri neașteptate despre prima sa soție! La ce vârsta a devenit manelistul pentru prima oară tată?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Atunci când vine vorba de copilăria sa, Nicolae Guță a avut numeroase peripeții de-a lungul vieții.

Manelistul a devenit pentru prima oară tată la vârsta de 14 ani, urmând ca ulterior să-și ia viața în piept și să meargă pe drumul cel bun, sub atenta îndrumare a tatălui său. Din păcate, însă, momentul în care a venit pe lume primul său copil a fost marcat și de trecerea în neființă a părintelui său. Cu toate acestea, Nicolae Guță nu l-a uitat niciodată pe tatăl său, care, în ciuda faptului că a fost foarte agresiv cu manelistul, i-a oferit multe lecții prețioase despre viață.

 „ Părintele meu, pe chestia asta că eram vagabond și lipseam cu zilele de acasă, mi-a dat cafteală, gen sovietic. La sovietici nu aveai drept de vorbă. Taci și fă. Dacă nu, câtă cafteală mi-a dat tata... Cât de tare m-a bătut, eu îl iubesc și mai mult. Pentru mine, e idolul meu tata .”, a povestit Nicolae Guță în cadrul unei emisiuni.

Ce semnifică tatuajul lui Nicolae Guță

Nicolae Guță, dezvăluiri neștiute despre copilăria sa! Ce semnifică tatuajul său de pe frunte
Nicolae Guță[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu mai mulți ani, manelistul a șocat cu apariția sa, atunci când și-a făcut un tatuaj pe frunte.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Iubirea vieții mele, iubitul meu tată, Niculae”, și-a tatuat manelistul.

Ulterior, el a explicat care este adevăratul motiv pentru care a recurs la un astfel de gest. Manelistul a vrut să își amintească mereu de învățăturile prețioase pe care le-a primit de la tatăl său.

Eu ca să mă țin de drumul drept, ce trebuie să fac? Nu toată ziua mi-aș fi putut aminti sau pur și simplu să am o interacțiune cu tatăl meu.

Tatăl meu e mort de 34-35 de ani. Atunci mi-am tatuat. Automat trebuie să mă duc să îmi fac toaleta de dimineață și când văd numele lui și acum îmi este frică. Îmi impune frică, respect și tot timpul mă gândesc să nu fac ceva din ce l-ar supăra pe el sau să nu fac lucruri care o să lovească în mine, implicit în buzunarul meu și al familiei. Dacă eu aș face lucruri prin care mi-aș aduce distrugerea mie, nu m-aș distruge doar eu, aș distruge atâtea suflete, familiile mele le-aș fi distrus dacă nu aș fi avut echilibrul și suportul tatălui meu, adică bătăile lui.”, a precizat Nicolae Guță.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„M-am dat jos și am plecat. L-am lăsat. Nu știa cum să reacționeze, lumea se uita ca la urs.” Tavi Clonda, părăsit de Gabriela Cristea în mijlocul drumului! Cum a reacționat artistul?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies