„Să rămâi acolo, să nu mai vii acasă! Să vezi ce-ți dau eu ție!” Nicolae Guță, mărturisiri neașteptate despre momentul în care a devenit tată! Cum a reacționat când a aflat că este tată de fată?

„Să rămâi acolo, să nu mai vii acasă! Să vezi ce-ți dau eu ție!” Nicolae Guță, mărturisiri neașteptate despre momentul în care a devenit tată! Cum a reacționat când a aflat că este tată de fată?
„Să rămâi acolo, să nu mai vii acasă! Să vezi ce-ți dau eu ție!” Nicolae Guță, mărturisiri neașteptate despre momentul în care a devenit tată! Cum a reacționat când a aflat că este tată de fată?

Nicolae Guță și-a dorit cu orice preț băiat, însă primul său copil a fost Nicoleta Guță.

Nicolae Guță a devenit tată pentru prima oară la o vârstă extrem de fragedă. Manelistul a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de prima sa soție, Mariana, care i-a dăruit 5 copii. La vremea respectivă, în momentul în care s-au mutat împreună, Nicolae Guță și Mariana erau doi adolescenți, care nu știau prea multe despre greutățile vieții.

În cadrul unei emisiuni, artistul a oferit detalii neașteptate despre viața sa sentimentală, povestind cu lux de amănunte cum a reacționat în momentul în care soția sa a adus pe lume o fată.

Nicolae Guță, reacție neașteptată la nașterea fiicei sale, Nicoleta

Citește și: „Eram gelos și îi dădeam și eu bumbăceală lu` Mariana de sărea în sus.” Nicolae Guță, mărturisiri neașteptate despre prima sa soție! La ce vârsta a devenit manelistul pentru prima oară tată?

Nicolae Guță, mărturisiri neașteptate despre momentul în care a devenit tată! Cum a reacționat când a aflat că este tată de fată?
Nicolae și Nicoleta Guță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: “Alberto dormea cu capul pe mâna mea și ea m-a sunat și eu am răspuns și a auzit copilul! Și băiatul a început să plângă în pat.” Narcisa Guță a rememorat cum a fost perioada arestului

Artistul a mărturisit că își dorea foarte mult să aibă un băiat, însă soția sa a născut primul copil la vârsta de 14 ani, iar acesta a fost o fată, Nicoleta Guță, care i-a călcat pe urme tatălui său.

Cu toate acestea, deși în momentul de față manelistul și fiica sa au o relație apropiată, acesta nici nu a vrut să audă că a devenit tată de fată, ci nu de băiat, așa cum și-a dorit.

 « La 13 ani jumate am adus-o pe Mariana acasă. La un an și ceva, ea a rămas însărcinată cu Nicoleta. M-am dus la spital să întreb ce avem, băiat sau fată.

Mi-am dorit băiat din inimă. La spital, Mariana nu putea să iasă. Copil fiind, îți dai seama prin ce a trecut Mariana. Nicoleta fiind mare, naștere nu grea, super grea. Foarte greu pentru ea. Îmi amintesc și acum: eram luat în goarnă, băusem și eu cu băieții. Ziceam că am băiat. La noi era mare treabă care are băiat. Eram jos, eram luat în goarnă. Am strigat: „Mariana!!!”. A ieșit tot spitalul.
M-am băgat pe poartă cu forța. Am zbierat de au ieșit vreo 4-5 femei. Aia era la etajul 4. A deschis geamul. Nu știam de ce nu iese. Am zis că asta nu vrea să iasă să-mi spună pentru că a făcut fată. Scoate capul pe geam și o întreb: „Ce ai făcut, fată sau băiat?” Ea îmi spune: „Fată”. „Să rămâi acolo, să nu mai vii acasă! Să vezi ce-ți dau eu ție!
”», a povestit Nicolae Guță.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nicolae Guță nu a vrut să-și declare primul copil

Nicolae Guță, mărturisiri neașteptate despre momentul în care a devenit tată! Cum a reacționat când a aflat că este tată de fată?
Nicolae Guță[Sursa foto: Facebook]

Atât de supărat a fost că soția sa a adus pe lume o fată, încât nici măcar nu a vrut să-și declare primul copil. Astfel, în primul său an de viață, Nicoleta Guță a avut o liniuță în dreptul tatălui.

Când a fost la Nicoleta, eu am spus că nu mă duc să o înregistrez.

Nici nu am înregistrat-o. A venit aia cu certificatul acasă, plângea. La mamă era numele ei și la tată era trasă o linie. Am rămas setat pe alea de nebun. Între timp, a trebuit să mă angajez și mama mi-a zis să trec fata pentru că trebuie să iau alocație de la întreprindere. Trecuse un an și ceva și eu eram în tot alea ale mele că de ce nu făcuse băiat. Om nebun... Și așa am înregistrat-o pe Nicoleta .”, a mai spus manelistul.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„De ce să îi fac asta copilului meu? O să fac orice să îmi apăr copilul.” Gina Pistol a spus lucrurilor pe nume! Motivul pentru care ea și Smiley nu vor să o expună pe Josephine în mediul online

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies