„Cât suferă o amantă?” Ce răspuns a dat Iuliana Marciuc?

„Cât suferă o amantă?” Ce răspuns a dat Iuliana Marciuc?
„Cât suferă o amantă?” Ce răspuns a dat Iuliana Marciuc?

Iuliana Marciuc a vorbit despre momentele de suferință pe care le-a trăit atunci când era amanta lui Adrian Enache.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 28 de ani. Cu toate acestea, povestea lor a început de pe vremea când cei doi parteneri erau angajați în alte căsnicii. Între timp, Iuliana Enache a divorțat de soțul său în 2002, iar Adrian Enache a mai continuat să fie căsători cu mama fiicei sale, Corina Enache, încă 7 ani, având o relație paralelă cu partenera sa actuală.

La vremea respectivă, Iuliana Marciuc a vorbit despre numeroasele suferințe pe care le avea din cauza vieții paralele pe care artistul o ducea. Prezentatoarea TV a mărturisit la vremea respectivă că cel mai greu pentru ea erau perioadele sărbătorilor, în care Adrian Enache petrecea o zi cu ea și o zi cu soția sa.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, Iuliana Marciuc a vorbit despre sentimentele care o încercau în acea perioadă.

Citește și: „A fost în aproape 30 de ani o singură dată. De 30 de ori, o singură dată, mie îmi place să cred că înseamnă mult respect.” Iuliana Marciuc, despre escapadele romantice ale lui Adrian Enache

„Cât suferă o amantă?” Ce răspuns a dat Iuliana Marciuc
Iuliana Marciuc[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Nu am plecat urechea la nimic. Nu am cedat foarte ușor.” Iuliana Marciuc, mărturisiri emoționante despre relația cu Adrian Enache! Ce a spus vedeta despre geloziile în cuplu?

Iuliana Marciuc a vorbit despre momentele de suferință pe care le-a trăit atunci când era amanta lui Adrian Enache

„Cât suferă o amantă?” Ce răspuns a dat Iuliana Marciuc
Iuliana Marciuc și Adrian Enache [Sursa foto: Instagram]

Iuliana Marciuc a povestit că deși au fost momente în care a suferit, relația sa cu Adrian Enache era una publică, iar acest lucru a ajutat-o să treacă mai ușor peste acea perioadă.

Denise Rifai: „Cât suferă o amantă?”

Iuliana Marciuc: Depinde de postura în care este pusă. Probabil că mult, mai ales când provine dintr-o familie care a văzut altceva, cum era cazul meu. Depinde foarte mult de felul în care fiecare dintre parteneri își asumă acest lucru. Am în jurul meu relații care se consumă numai într-o cameră, relații care se consumă într-un cerc foarte restrâns. Am în jurul meu familii tradiționale și persoane care se iubesc de ani de zile.

În cazul nostru, era o relație publică. Ca atare, exista evident suferință, dar felul în care fiecare dintre noi gestiona acest lucru, cumva diminua această suferință.”

Denise Rifai: Ce v-a durut cel mai tare?

Iuliana Marciuc: Așa cum am spus, sărbătorile .”, a declarat Iuliana Marciuc.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Vrei să mă supăr pe tine? Dă capacul, nu mă enerva!” Culiță Sterp și-a ieșit din minți atunci când a văzut că fiul său a înghițit un pumn de medicamente! Ce s-a întâmplat cu Milan?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies