Cat timp iubesc zodiile! Nativii care se plictisesc repede de partenerul de viata

Cat timp iubesc zodiile! Nativii care se plictisesc repede de partenerul de viata
Cat timp iubesc zodiile! Nativii care se plictisesc repede de partenerul de viata

Dragostea este un sentiment mirific, care ne poate aduce în al nouălea cer. Totuşi, ea nu durează o veşnicie. Iată cât timp sunt dispuse zodiile să iubească!

  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Când decizi să intri într-o relaţie, te implici cu totul în ea. Nu eşti genul de persoană care să se folosească de întâlniri doar pentru a-şi satisface nevoile trupeşti sau pentru a nu rămâne singur.

Pentru tine, întâlnirile reprezintă o modalitate de a afla dacă o persoană este potrivită să îţi fie alături pentru tot restul vieţii. Când te îndrăgosteşti, e un fel de dragoste pentru totdeauna. Cel mai probabil te vei îndrăgosti doar o dată în timpul vieţii pentru că eşti genul de persoană care nu se grăbeşte în a face o asemenea alegere, iar când o vei face, vei şti că el/ea este alesul/aleasa inimii tale şi că sentimentele dintre voi vor fi veşnice.

  • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Eşti un romantic incurabil, ceea ce înseamnă că probabil te simţi ca şi cum te-ai îndrăgosti de cineva nou în fiecare zi. Cert este că îţi place să iubeşti. În perioada adolescenţei, ai simţit adevărata intensitate a iubirii, dar ai simţit şi cum este să ai inima făcută bucăţele.

Dacă nu ţi s-a întâmplat asta până acum, pregăteşte-te. Te vei îndrăgosti de două ori de-a lungul vieţii tale: o dată când eşti tânăr şi naiv, iar a doua oară când eşti gata să îţi deschizi inima să iubeşti din nou, iar atunci vei şti că e pentru totdeauna.

  • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Când vine vorba de iubire, eşti precum un puşti în magazinul cu dulciuri.

Eşti prea entuziasmat şi crezi că poţi avea totul (şi o să încerci să ai totul) înainte să analizezi mai bine situaţia. Problema este că, deşi ai o inimă mare, nu reuşeşti să oferi iubire în doze sănătoase atât pentru tine, cât şi pentru cei din jur. Te pricepi mult mai bine să începi lucrurile decât să le sfârşeşti. Aşa că, doar pentru că spui că iubeşti pe cineva, nu înseamnă neapărat că te vezi cu acea persoană pentru totdeauna.
Astfel, e cel mai probabil să te îndrăgosteşti de patru ori în timpul vieţii tale. Când spui "pentru totdeauna" înseamnă, de obicei, până te plictiseşti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce vibratie are numele tau? Tainele lui Mihai Voropchievici

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies