Cât vor plăti femeile pentru o porție de hamsii de 1 mai 2023. Prețul unei porții s-a dublat sau chiar triplat în acest an!

Cât vor plăti femeile pentru o porție de hamsii de 1 mai 2023. Prețul unei porții s-a dublat sau chiar triplat în acest an!
Cât vor plăti femeile pentru o porție de hamsii de 1 mai 2023. Prețul unei porții s-a dublat sau chiar triplat în acest an!

Află din rândurile următoare cât costă o porție de hamsii cu mămăliguță la mare, de 1 Mai.

Mini-vacanța de 1 Mai a început, iar odată cu aceasta turiștii au luat cu asalt restaurantele de pe litoralul românesc. Dacă unii români preferă să-și petreacă mini-vacanța de 1 Mai la munte, la aer curat, alții, în schimb, deschis sezonul estival pe litoralul Mării Negre.

Astfel, hotelierii și comercianții au făcut ultimele pregătiri pentru primirea turiștilor. Aceștia însă trebuie să se asigure că au un buget generos pentru că anul acesta prețurile au explodat.

O porție de hamsii cu mămăliguță a ajuns să aibă un preț dublu sau poate chiar triplu față de anii precedenți.

Cât costă o porție de hamsii cu mămăliguță la mare, de 1 Mai

Citește și: Cât de sănătoși sunt micii cu muștar și pâine

Cât vor plăti femeile pentru o porție de hamsii de 1 mai 2023
Cât vor plăti femeile pentru o porție de hamsii de 1 mai 2023[Sursa foto: freepik]

Hamsiile cu mămăliguță constituie unul dintre cele mai îndrăgite preparate de pe litoral. Astfel, turiștii de abia așteaptă să savureze o porție de hamsii cu mămăliguță la mare, de 1 Mai.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Totuși, vor avea parte de o surpriză neplăcută atunci când vor vedea care este anul acesta prețul unui astfel de preparat, pe care oricine și-l permitea în anii trecuți.

Anul acesta o porție cu hamsii costă la malul mării, de 1 Mai, nu mai puțin de 25 de lei.

Acesta este un preț dublu față de anii precedenți. Mai mult decât atât, unele restaurante vând porția de 200 de grame de hamsii la grătar cu mămăliguță la prețul de 36 de lei.

Anul acesta numărul turiștilor de pe litoral a scăzut considerabil

Citește și: Veste bună pentru femeile cu pensie sub 2000 de lei! Vor primi bani în plus direct pe carduri

Cât vor plăti femeile pentru o porție de hamsii de 1 mai 2023
Cât vor plăti femeile pentru o porție de hamsii de 1 mai 2023[Sursa foto: pexels]

Dacă în anii precedenți, românii așteptau cu nerăbdare vacanța de 1 Mai pentru a lua cu asalt litoralul românesc, ei bine, în 2023, operatorii de turism de pe litoral vor fi dezamăgiți cu privire la număr scăzut de turiști care își vor face apariția. Acest fapt se poate datora creșterilor nejustificate ale prețurilor.

 „Estimăm peste 40.000 de turiști în acest an, destul de puțin, pentru că nu s-a făcut suficientă promovare.

Operatorii sunt pregătiți, unitățile de cazare sunt pregătite și să sperăm că și vremea va fi frumoasă. Și în acest an cei mai mulți vor alege ca și destinație Mamaia Nord și Vama Veche.”,  a precizat Corina Martin, secretar general al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Veste bună pentru femeile cu copii! Cum vor fi mărite alocațiile elevilor și studenților

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies