EXCLUSIV! Cătălin Botezatu a ajuns iar la spital! Cum se simte cunoscutul designer

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu la spital

Cunoscutul designer a ajuns la un control, după un an dificil, în care a trecut peste cancer. Cum se simte acum juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Clipe dificile pentru Cătălin Botezatu. Îndrăgitul designer a ajuns la spital în Turcia. Juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities are probleme de sănătate de ani de zile, iar anul trecut a reușit să învingă cancerul.

Din cauza proiectelor în care a fost implicat în ultimele luni, Cătălin Botezatu și-a neglijat starea de sănătate, însă, așa cum i-au recomandat medicii, a mers la un control de rutină, pentru a vedea în ce stare de află inima sa.

Cătălin Botezatu, însoțit de un consilier medical

Cătălin Botezatu a fost însoțit de consilierul medical în cadrul spitalelor din stăinătate, Eva Pavel, care îi este alături designerului pas cu pas. Aceasta s-a ocupat de toate detaliile medicale, de toate programările și investigațiile pe care Cătălin Botezatu le-a făcut de-a lungul timpului în stărinătate.

„Cătălin a ajuns în Turcia la recomandarea medicului cardiolog, îngrijorat fiind de rezultatul testelor efectuate de acesta în luna mai.

După primele consultații efectuate astăzi, domnul dr. Alp Burak a decis să lărgească sfera de investigații, ridicând suspiciuni la nivelul de funcționare a rinichilor. Mâine vom avea rezultatele tuturor testelor de nefrologie și vom vedea în ce direcție se îndreaptă. În acest moment, rezultatele analizelor de sânge indică o proastă funcționare a rinichilor, medicii dorind să verifice cât de gravă este situatia.”, ne-a dezvăluit Eva Pavel, în exclusivitate.

Catalin Botezatu
Catalin Botezatu la spital in Turcia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Lidia Buble și Cătălin Botezatu, iubire secretă? „Dormeam cu poza lui sub pernă”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Acum, în ultima perioadă nu se simțea tocmai bine, probabil și oboseala acumulată, multă muncă… și a decis să plece să-și facă niște analize, să-și facă un control – la cardiologie –, având în vedere că el a avut probleme serioase cu inima în trecut, are 5 stenturi”, susțin surse din anturajul designerului, potrivit ciao.ro.

Cătălin Botezatu și-a făcut mai multe analize la spital

Cătălin Botezatu a aflat anul trecut că are cancer
Cătălin Botezatu la spital[Sursa foto: Captură YouTube]



De altfel, la finele lunii octrombrie, Bote declara, într-un interviu, că a muncit mult și se simte obosit: „Sunt bine, ușor obosit pentru că am muncit foarte mult în această perioadă și mă resimt. Voi merge în perioada următoare, în maximum două săptămani, în Turcia, la control”, spunea el.

Citeste si: Cătălin Botezatu iubește din nou: „Știi că bărbații înnebunesc la bătrânețe”

Cătălin Botezatu, diagnosticat cu cancer

Cât despre ce i-ar putea fatal, Cătălin Botezatu spunea în luna octombrie că oboseala i-ar putea pune capac.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Cred că o oboseală acută în acest moment, dar fatalitatea poate apărea la orice colț de stradă. Prefer să trăiesc tot ce este frumos în viața mea fără să mă gândesc la fatalitate”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru ciao.ro.

Anul trecut, Cătălin a primit diagnosticul de cancer, lucru care l-a speriat. Iată ce a făcut apoi:

„Oamenii trebuie să „supraviețuiască” și să aibă răbdare.

Numai prin credință. Eu sunt un tip credincios, mă rog lui Dumnezeu și îi mulțumesc pentru fiecare dimineață. Eram pe patul de moarte și mă rugăm, mă gândeam că voi învinge. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. Am avut prieteni alături de mine care m-au susținut.”, a declarat el în cadrul unui interviu.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Andreea Bălan, dezvăluiri despre problemele de sănătate: „Mi-am făcut testamentul”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies