Cătălin Botezatu a spus cum este Bianca Drăguşanu în pat! Vezi cum se comportă blonda când face dragoste!

Cătălin Botezatu a spus cum este Bianca Drăguşanu în pat! Vezi cum se comportă blonda când face dragoste!
Cătălin Botezatu a spus cum este Bianca Drăguşanu în pat! Vezi cum se comportă blonda când face dragoste!

Catalin Botezatu spune cum este Bianca Dragusanu in pat. Designerul a dat totul din casa.

Celebrul designer o respecta foarte mult pe fosta lui iubita si povesteste ca inca de la primele intalniri i-a remarcat potentialul urias. Mai mult decat atat, in ciuda parerii carcotasilor, acesta spune ca Bianca are un suflet extraordinar de bun si sensibil.

Citeste si: Alex Bodi, despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu: „O las pe ea...”

" Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut.

Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila. Sufera cand se cearta cu cineva. Mi-a plans in brate de multe ori dupa diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macina mult cand este atacata gratuit, chiar daca nu o arata. Am mai remarcat de la inceput la ea si ca este o fata inteligenta si ambitioasa", a spus Bote.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Catalin Botezatu spune cum este Bianca Dragusanu in pat. "Este salbatica"

Frumoasa blonda care s-a despartit de curand de Alex Bodi şi a făcut declaraţii şocante despre căsnicia ei a avut o ascensiune fulminantă în showbiz-ul din România. 

Mai bine de sase luni, diva a prezentat show-ul matrimonial "Te vreau langa mine", dar in urma cu doi ani aceasta a incheiat colaborarea cu postul Kanal D.

Revenind insa la subiect, trebuie sa precizam ca Bote nu a descris doar sufletul si potentialul profesional al fostei lui iubite ci si...performantele ei sexuale. Si nu numai pe ale Biancai ci a vorbit si despre despre talentele ascunse ale Violetei Babliuc, o alta fosta iubita a creatorului de moda.

Citeste si: Conversațiile dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu care aruncă totul în aer. Afaceristul speră la o împăcare, deși este în vacanță cu posibila amantă

" Cand face dragoste, Bianca e salbatica, fatala, se daruieste total, stie sa fie si c...a, si doamna. In schimb, Violeta, o altă fostă iubită a mea, e misterioasa, atenta la ce face. Recunosc ca mi-ar placea sa fac dragoste cu ele in acelasi timp si nu m-ar deranja sa le iau pe amandoua in casatorie. Oricum, nu am nevoie de o nevasta gospodina, care sa miroasa a sarmale, ci trebuie să aiba coafura si manichiura perfecte, sa miroasa a parfum, sa fie o femeie-diva", a povestit Bote acum cativa ani.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Catalin Botezatu spune adevarul despre Bianca Dragusanu. Vezi de ce a stat cu el frumoasa blonda. Nu te asteptai la asta!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies