Cătălin Botezatu, jignit în ultimul hal de Cristina Șișcanu! “Regele modei și-a arătat adevărata față, de personaj ieftin!"

Cătălin Botezatu evervat la culme de către Cristina Șișcanu
Cătălin Botezatu evervat la culme de către Cristina Șișcanu

Salvarea este cea care lipsea din platoul "Bravo, ai stil! Celebrities!", unde s-a pornit scandalul între Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu!

Tensiunea și presiunea show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities!"  își pun amprenta pe fiecare dintre concurente. Faptul că după eliminări mai intră în concurs altă pretendentă, stresul își spune cuvântul și mai mult în ceea ce le privește.

Într-una din edițiile emisiunii, scanadalul a pornit între Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu. Flacăra era mocnită între cei doi încă din trecut, unde ei au avut o dispută dură și acidă cu replici tăioase.

Cum telespectatorii au crezut că ediția de atunci a fost apogeul, s-au înșelat amarnic.

Cristina Șișcanu și-a prezentat momentul în fața concurentelor și a juraților, încercând să adopte o ținută chic cu aer avangardist și minimalist.

Cristina Siscanu la defilare
Cristina Șișcanu la defilare [Sursa foto: Captură KANAL D]

După comentariile Raluca Bădulescu a venit rândul lui Cătălin Botezatu: “Ca să porți acești pantaloni trebuie să fii foarte atentă.. îți spun din nou că îți îngroașă piciorul de sus până jos!”.

Vizibil iritată la maximum, Șișcanu a comentat: “Dar cine a zis că vrea să-l aibă subțire?!”

Botezatu: “Nu cred că vrei să ai niște picioare că niște butuci! Ciolane! Acum arată groase! În față nu se văd groase, dar în spate pentru că această bluza este puțîn ciudată, în spate se vede chiar urat.”

Cristina Siscanu își spune puctul de vedere nervoasă
Cristina Șișcanu își spune puctul de vedere nervoasă [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cristina Șișcanu a plâns în hohote! Maurice Munteanu a desființat-o! "Te-ai întors carbonizată! Zici că ai stat la prășit!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Șișcanu: “Vreau să le am exact așa cum arată! Așa vreau să le am!”, a menționat aceasta supărată pentru ce a auzit.

Maurice Munteanu: “Cristina este foarte “supi”! Eu nu mă omor după ținută!”, a comentat acesta ținută. După jurizarea steluțelor, Cătălin Botezatu nu a oferit steluța și de aici a pornit scandalul.

Șișcanu: “Domnul Botezatu are ceva cu mine! Este a două oară când faceți referire la mine, o dezapreciere, la aspectul meu fizic. Auziți doamnelor... dacă aveți picioarele groase ascundeți-le!”

Botezatu: “Am spus că acest pantalon îți face piciorul gros!”

„Auzi!! Alooo, Alooo! Stai că m-am enervat eu acum!”, aruncându-și enervat ochelarii pe masă juraților.

Cătălin Botezatu aruncă cu ochelarii de soare pe masă
Cătălin Botezatu aruncă cu ochelarii de soare pe masă[Sursa foto: ca]

“Dacă tu vrei să induci publicului ca să imi pui în cap doamnele mai plinuțe! Nu reușești! Nu ține strategia asta! Alo, doamna moderatoare și atotștiutoare din televiziune! Stai că mă iau eu acum de dumneata! Stai liniștită că pot sa țip la tine, până îmi crapă inima! Și de acum încolo nu o să mai ai

de la mine “Bravo” nici dacă vii imbracata în Versace de la cap la coadă! Pentru că ai tupeu!"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Citeste si: Cristina Șișcanu intră în scandal cu Botezatu! "Nu fi arogantă cu mine, că te desființez imediat! Rochia pocnește pe tine!"

Cătălin Botezatu evervat la culme de către Cristina Șișcanu
Cătălin Botezatu evervat la culme de către Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Șișcanu: “Știți de ce stau în fața dumneavoatra și nu plec?!”

Botezatu: “Pentru că ai semnat un contract! Hai lasă vrăjeală asta! Aia semnat un contract de asta ești aici!”

La testimonial Cristina Șișcanu a făcut un comentatiu inimaginabil la adresa lui Cătălin Botezatu: “Regele modei și-a arătat adevărata față, de personaj ieftin! Toată imaginea construită de-a lungul timpului de bărbat elegant, a fost doar o iluzie!”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

EXCLUSIV! Cătălin Botezatu a ajuns iar la spital! Cum se simte cunoscutul designer

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies