Raluca Bădulescu i-a declarat război Cristinei Şişcanu ! "Toate sunteți praf! V-am pupat în fund, pe toate, pe rând!”

Raluca Bădulescu explică nervoasă în platou
Raluca Bădulescu explică nervoasă în platou

Raluca Bădulescu s-a enervat în gala emisiunii "Bravo ai stil ! Celebrities" și a dat de pământ cu toate concurentele.

Gala emisiunii" Bravo ai stil! Celebrities", a adus surprize de proporții, ținute “dezastruoase” din punctul de vedere  al juriului și tensiuni la cote maxime. Tema concept a serii de sâmbătă a fost “ petrecere în costume”, unde concurentele au putut alege varianta dorită de personaj. Importante au fost amprenta personală sau mai bine zis o reinterpretare stilistică a personajului ales. Cum tensiunea a fost la cote maxime încă de prima defilare a lui Emy Alupei, Cristina Şiscanu a sărit la ceartă cu jurații" Bravo ai stil! Celebrities".

Atât Deea Codrea cât și Cristina Șișcanu au ales personajul “Cruella de Ville”.

 

Maurice Munteanu a precizat: “Șișcanu a făcut un costum 1 la 1 atât de lesinat și de prost executat, că zici că este o recuzită de teatru, “lăsăţică” undeva într-un pod! “Lăsăţică” nu lăsată…”

Raluca Bădulescu, "Regina" cum i se mai spune comenteză: “ Voi trebuia să fiți TOP, față de toate concurentele care au defilat până acum la "Bravo ai stil! Celebrities"..

trebuie să ne uităm și noi cu gura căscată la voi! Rochia nu este nici măcar 1 la 1, pentru că ținutele din film erau “Dumnezeul ținutelor”.

Citeste si: Cristina Șișcanu, pusă la zid de Emy! "Acum încerci s-o lingi în urechi pe Tonciu!"

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

După ce a auzit părerile juraților, Cristina s-a enervat cumplit!

Cristina Siscanu nervoasa in platou
Cristina Șișcanu nervoasa in platou[Sursa foto: Captură KANAL D]

La testimonial, Maurice a specificat că “Șișcanu se simte detronată, neîndreptățită.. tot ea! Cu acea rochie de prichinduşă, de la teatrul Țăndărică! Și își imagina că a revoluționat unu, televiziunea și divertismentul și doi.. modă! Ce-ai fetițo!?!(..) Şiscanu a avut o ieșire în stilul specific, că ea este o victimă! Că noi avem ceva cu ea! Dacă n-are Botezatu, are Băduleasca, dacă n-are ea, am eu..”

La testimonialul ei, Șișcanu a specificat că este total dezamăgită de atitudinea juraților

Raluca Bădulescu, un "car" de nervi, a ținut să îi răspundă Cristinei: “Toate va simțiți neîndreptăţite! (…) Aici se judecă strict ținutele! Ce face Alexandra este mai bine decât ceea ce faceți voi în marea majoritate a cazurilor. Voi sunteți aici pentru că vreți să vă autodepășiți, nu sunteți aici  să ne certați!”.

Raluca Bădulescu își aruncă blana de nervi!
Raluca Bădulescu își aruncă blana de nervi![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cristina Șișcanu intră în scandal cu Botezatu! "Nu fi arogantă cu mine, că te desființez imediat! Rochia pocnește pe tine!"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Aruncându-și blana pe masa juriului, Raluca i-a dat replica acidă: “Acum fără nicio glumă, ia stai puțin, mai nene! În comparație cu alte sezoane și așa suntem mă-sa și ta-su de îngăduitori vizavi de voi! Toate sunteți praf! Nu vă imaginați vreuna că arătați bine stilistic, cu momente în serile de concept, și sunteți aici doar că să va certați cu noi!

Raluca Bădulescu explică nervoasă în platou
Raluca Bădulescu explică nervoasă în platou[Sursa foto: Captură KANAL D]

Certați-ne cât vreți, dar nu mai veniți să spuneți că avem preferate! V-am pupat în fund pe toate, pe rând!”, a încheiat Regina într-un apogeu al nervilor.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies