Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Faimosului" nu i-a venit să creadă! Declaraţii exclusive!

Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon!
Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Faimosului" nu i-a venit să creadă! Declaraţii exclusive!

Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Faimosului" nu i-a venit să creadă!

Considerat un "zeu" al modei, în România, Cătălin Botezatu are o sumedenie de prezentări în ţară şi în străinătate şi este mereu în căutare de bărbaţi cu anumite date fizice, care-şi doresc o carieră pe podiumurile internaţionale. Recent, designerul i-a remarcat, la Exatlon, pe "faimosul" Costin Gheorghe şi pe "războinicul" Mihai Berar, pe care îi vede potriviţi pentru trupa lui.

" La Exatlon 3 au fost doi concurenţi pe care i-aş vedea în trupa mea, pe podiumurile de modă.

Arată bine şi au atitudine. Este vorba despre Mihai Berar de la "războinici" şi de Costin Gheorghe de la "faimoşi", fratele Elenei Gheorghe. Acum că au ieşit din competiţie, dacă sunt interesaţi de o carieră în modeling, eu îi primesc cu drag şi mă ofer să le fiu mentor. Sunt mereu în căutare de feţe noi pentru acest domeniu, iar băieţii ăştia doi cred că ar putea să devină nume cu greutate în modeling.
Am înţeles că Berar e jandarm. E bine, că eu am câţiva poliţişti în trupă
", a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ion Surdu şi Nicoleta Luncă au format un cuplu? Sportivul a spus tot adevărul! "O relaţie" EXCLUSIV!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Sunt plăcut surprins de declaraţia lui despre mine"

Ei bine, Costin Gheorghe este extrem de încântat de propunerea lui Bote, doar că, momentan, are contract cu o echipă din Cipru şi va veni destul de rar în ţară.

" Cătălin Botezatu este, incontestabil, cel mai talentat şi apreciat creator de modă de la noi din ţară.

Sunt plăcut surprins de declaraţia lui despre mine, îi apreciez enorm munca şi, poate în viitor, când mă întorc din Cipru, vom colabora. Aş fi onorat să am un asemenea mentor în domeniul modei şi trebuie să spun că îmi plac foarte, foarte mult costumele create de el", a declarat Costin Gheorghe, în exclusivitate, pentru kfetele.ro

Citeste si: Gestul care a impresionat-o puternic pe Nicoleta Luncă în urmă cu câteva zile! ”Războinica” a primit bani din premiul câștigat de Andreea Arsine la Exatlon! EXCLUSIV

După ce a părăsit competiţia fenomen Exatlon, Costin a primit oferte de a juca în mai multe reclame în Japonia, dar şi de a colabora pe termen lung cu o companie. A declinat însă ofertele, deşi erau avantajoase din punct de vedere financiar, pentru că nu a vrut să plece atât de departe, la aproape 9000 de kilometri distantă de fetiţa lui care locuieşte la Cluj.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Schimbare de look spectaculoasă pentru Nella Angheluţă! Uite cum arată fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul cu părul roşcat!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies