Cătălin de la Puterea dragostei, implicat într-un grav accident rutier

Catalin de la Puterea dragostei
Catalin de la Puterea dragostei, implicat într-un grav accident

Fostul concurent de la Puterea dragostei a avut nevoie de intervenția medicilor.

Clipe cumplite pentru Cătălin Nițescu de la Puterea dragostei. Fostul concurent a fost implicat într-un grav accident rutier și a ajuns la spital.

El a fost implicat recent într-un accident de motocicletă grav, în cartierul Țigănești, Topoloveni, județul Argeș. Cătălin Nițescu, fost concurent al emisiunii Puterea dragostei sezonul al doilea, a avut nevoie de ajutor medical și a fost transportat la spital. Informația a fost făcută publică pe contul de Instagram Viperele Vesele, unde au fost prezentate și imagini de la locul accidentului.

Cătălin de la Puterea dragostei a fost transportat la spital, acolo unde a primit îngrijirile medicale necesare. Bărbatul de 31 de ani a primit ca diagnostic preliminar o fractură de gambă stângă.

Citeste si: Andreea Pirui de la Puterea Dragostei s-a afișat cu noul ei iubit! Cine este bărbatul misterios

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Un grav accident rutier, în care a fost implicat fostul concurent Puterea dragostei, Cătălin Nițulescu, a avut loc sâmbătă, în cartierul Țigănești, Topoloveni, județul Argeș.

Catalin de la Puterea dragostei
Catalin de la Puterea dragostei accidentat[Sursa foto: Instagram]

Două motociclete care mergeau/se întorceau în aceeași direcție au intrat în coliziune. Un motociclist a fost prelua de SMURD, iar celălalt, de un echipaj al Serviciului Ambulanță Județean Argeș. Cătălin Nițescu (31 de ani, din Topoloveni) a fost transportat la spital, are ca diagnostic preliminar fractură gambă stângă.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, însă cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurimilor în care evenimentul s-a petrecut”, a transmis sursa citată.

Citeste si: Se căsătoresc după ce pleacă de la Puterea Dragostei? Cei doi au dat vestea cea mare: „Există și inelul!”

Potrivit autorităților, accidentul s-a produs în urma unei întreceri, în care a fost depășită viteza legală..

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Topoloveni s-a stabilit că, un bărbat de 31 de ani, din Topoloveni, care conducea o motocicletă, din direcţia Topoloveni către Boţeşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroşat o motocicletă, condusă, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 30 de ani, din Mioveni, după care s-au răsturnat pe carosabil, iar prima motocicletă s-a izbit de un stâlp", a transmis IPJ Argeş.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies