Cătălin Dobrescu, prima reacție după acuzațiile pe care i le-a adus Oana Radu! Ce a spus despre fosta lui soție: „Nu îmi place să mint și nu îmi place să îmi spăl rufele în public.”

Cătălin Dobrescu, prima reacție după acuzațiile pe care i le-a adus Oana Radu! Ce a spus despre fosta lui soție: „Nu îmi place să mint și nu îmi place să îmi spăl rufele în public.”
Cătălin Dobrescu, prima reacție după acuzațiile pe care i le-a adus Oana Radu! Ce a spus despre fosta lui soție: „Nu îmi place să mint și nu îmi place să îmi spăl rufele în public.”

Cătălin Dobrescu a răspuns acuzațiilor aduse de Oana Radu.

Un nou scandal a izbucnit în showbizul românesc, odată cu despărțirea Oanei Radu de Cătălin Dobrescu. Cei doi și-au spus adio în luna decembrie a anului 2023, urmând ulterior să păstreze discreția cu privire la motivele despărțirii. Cu toate acestea, recent, Oana Radu a făcut declarații neașteptate atât în mediul online, cât și în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, spunând că fostul său soț a profitat de ea.

Acum, însă, a venit rândul lui Cătălin Dobrescu să răspundă acuzațiilor brunetei.

Citește și: Oana Radu, adevăratul motiv pentru care nu s-ar mai împăca niciodată cu fostul soț: „Nu a fost vorba despre infidelitate. Lucrurile care s-au întâmplat după au fost absolut oribile.”

Cătălin Dobrescu, prima reacție după acuzațiile pe care i le-a adus Oana Radu! Ce a spus despre fosta lui soție
Oana Radu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Oana Radu, adevărul despre divorțul de Cătălin Dobrescu! Artista a spus de abia acum prin ce a trecut în timpul căsniciei: „Dormeam pe unde apucam. A zis că o să ne bată pe amândouă.”

Cătălin Dobrescu, cuvinte de laudă la adresa Oanei Radu

Cătălin Dobrescu, prima reacție după acuzațiile pe care i le-a adus Oana Radu! Ce a spus despre fosta lui soție
Cătălin Dobrescu[Sursa foto: Instagram]

Contrar așteptărilor, fostul soț al artistei a avut numai cuvinte de laudă la adresa Oanei, preferând să nu răspundă acuzațiilor sale, ci să spună cât de frumoasă, deșteaptă și talentată este aceasta.

Vă salut oameni buni! Voiam să îmi cer scuze că am dispărut din peisaj zilele astea. Am fost foarte supărat. N-am putut, când ești supărat nu mai poți să ajuți sau să răspunzi. Am fost foarte supărat, mi s-au adus niște acuzații care m-au afectat foarte mult și dacă erau faptele mele, nu mă afectau sau dacă era adevărat. Eu sunt un om căruia nu îi e nici rușine dacă a făcut ceva, nu îmi e nici frică.

Sunt un om corect, nu îmi place să mint și nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Să știți că nu o voi face nici acum. Scandalul, certurile prind bine. Eu nu am nevoie de reclamă din asta.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Singura mea declarație este asta. O să vă șocheze probabil, dar nu sunt fals. Fosta mea soție este o femei foarte frumoasă, altfel nu mă căsătoream cu ea, chiar dacă am insistat eu să fie, pentru că așa am crezut eu. Bun, este o femeie foarte frumoasă, este o femeie foarte deșteaptă, este o femeie foarte talentată și este o femeie foarte ambițioasă. Nu am ce cuvinte să spun la adresa femeii care a făcut parte din viața mea.

Foarte multe nopți n-am dormit dacă ceva nu mergea bine. Cum, pentru persoana asta alături de care am fost atâtea nopți ca să îi fie bine, de ce aș ieși eu acum să o defăimez? Nu aș avea de ce. Sau nu îmi stă mie în caracter. Atât am avut de spus despre subiectul ăsta. Totodată vreau să spun că este liberă să facă ce vrea. Dacă ea consideră că așa e bine, să-i dea înainte.
Dacă are o problemă legată de despărțirea noastră și ceva a deranjat-o sau a supărat-o, să spună ce vrea ea. Ea este persoană publică, eu nu sunt persoană publică și nici nu mi-a plăcut niciodată. Atât am avut de spus. Eu zic că să fii mai bun e gratis. Știți ce se întâmplă, nu că e gratis, dar te simți bine și asta e cel mai important, îți dă liniște, pui capul pe pernă seara bine
.”, a spus Cătălin Dobrescu pe TikTok.  

 

@catalinmec

 

♬ sunet original- Catalin Dobrescu



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Gabriela Cristea, de urgență cu fetele la spital! Ce a pățit Victoria: „Le-am urcat pe amândouă în mașină și mă duc cu ele direct la spital. Am avut o noapte albă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies