Cătălin Moroșanu a dat verdictul! Cine este câștigător Survivor România 2021

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu a plecat din cauza medicale

Ce spune fostul Faimos care a fost nevoit să plece din Republica Dominicană, după ce s-a accidentat la genunchi.

Mellina și Cătălin Moroșanu au revenit în România și au fost așteptați de persoanele dragi la aeroport. Eliminarea ambilor concurenți a fost un șoc pentru mulți telespectatori. Cătălin Moroșanu și Mellina au făcut primele declarații după ce au revenit în România.

Simpatica Războinică le-a dezvăluit reporterilor de la Kanal D că ar mai fi rezistat în Republica Dominicană. Deși spune că ar mai fi luptat pe traseele de la Survivor România, dacă ar fi rămas în concurs, Mellina s-a simțit ușurată să revină acasă.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România: „Faimoșilor, în echipa voastră...”

”Am stat aproape patru luni în Republica Dominicană și nu mai aveam răbdare să ajung. A fost cea mai dură experiență din viața mea în care mi-am resetat niște convingeri. Ne-am dat seama cât de binecuvântați suntem și câte lucruri minunte avem, cum ar fi părinții, faptul că avem un acoperiș deasupra capului.

Am trăit ca niște animale și a trebuit să supraviețuim. Cel mai greu a fost să nu știu nimic despre familie, dacă sunt bine. Pentru mine călătoria se terminase și am luptat până la ultima celulă. Asta am fost eu. Mi-e greu să îmi dau cu părerea pe cine văd în finală. Lucrurile se pot schimba oricând, dar cel mai bun să câștige”, a declarat Mellina de la Războinici la revenirea în țară, potrivit wowbiz.ro.

Mellina a revenit în România
Mellina a revenit în România după mai bine de trei luni[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cât despre Cătălin Moroșanu, Faimosul a fost așteptat la aeroport de soție și de Bogdan Mocanu, bunul prieten al lui Jador. Revederea a fost una cu adevărat emoționantă.

„Mă simt foarte bine, am o primire extraordinară și nu mi-au spus nimic.

Iubesc România din toată inima, să nu mai văd în viața mea nisip și palmieri. Numai la munte mă duc anul ăsta. A fost o experiență foarte grea, trebuia să fii puternic psihic și să reziști în camp. A fost una dintre cele mai grele experiente si sper să am ce să le povestesc celor din jur pentru că a fost o experientă plăcută, însă am avut si experinete neplăcute când trebuia să stăm în camp”, a dezvăluit Cătălin Moroșanu.

Citeste si: Mai mulți concurenți Survivor România au încălcat regulamentul: „Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea”

Cine este câștigător Survivor România, în viziunea lui Cătălin Moroșanu

Cât despre cine are o mare șansă să câștige concursul supraviețuirii, Cătălin Moroșanu are mai multe nume în minte.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Sper să fi lăsat ceva acolo, să fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energia degeaba, că urâm degeaba, pentru ca atunci când ieșim de acolo suntem oameni normali. Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc. Mi-au lipsit mâncarea, suportul psihic, familia, fetița mea, prietenii și acum realizez că trebuie să le acord mai multă importanță, să îi iubesc mai mult. Am realizat că viața este foarte scurtă și trebuie să o trăim din plin.

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu știe cine ar putea câștiga concursul[Sursa foto: Captură KANAL D]

Elena Marin poate să ajungă în finală, are un potențial foarte mare. Și Cosmin și Zanni au potențial foarte mare, sunt mai mulți care ar putea să ajungă în finală și să facă o figură frumoasă”, a declarat Cătălin Moroșanu, de pe aeroportul Henri Coandă.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies