Cătălin Moroșanu a făcut declarații surprinzătoare despre abstinență. „Să nu văd femei!”

Cătălin Moroșanu a făcut declarații surprinzătoare despre abstinență
Cătălin Moroșanu a făcut declarații surprinzătoare despre abstinență

Cunoscutul luptător de K1 a făcut declarații uimitoare despre cum se antrenează înainte de un meci important! Ce spune acesta despre abstinență?

Cătălin Moroșanu este cunoscut publicului larg datorită aparițiilor sale pe micile ecrane, iar pasionații de sport îl știu bine pentru cariera sa impresionantă. Celebritatea a cunoscut-o prin multă muncă și cu toate că acum este foarte bine, Cătălin Moroșanu recunoaște că există și câteva dezavantaje. Cum se antrenează înainte de meci și ce părere are despre abstinență?

Citeste si: Cine este soția lui Cătălin Moroșanu. „Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea”

Cătălin Moroșanu a făcut declarații surprinzătoare despre abstinență
Cătălin Moroșanu a făcut declarații surprinzătoare despre abstinență[Sursa foto: Captură YouTube]

Cătălin Moroșanu: „După cinci ani de abstinență...”

Celebritatea nu este întotdeauna despre venituri mari și fani care sunt cu ochii pe idolul lor, ci și despre sacrificii mari. Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai, Cătălin Moroșanu a fost întrebat de la ce lucruri se abține atunci când se pregătește pentru un meci important, iar răspunsul i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Faimosul luptător de K1 este de părere că un bărbat care urmează să se lupte în ring trebuie să elimine temporar, din viața lui, toți factorii care l-ar putea distrage, făcând referire în mod direct la persoanele de sex opus. Ca exemplu l-a dat pe Mike Tyson, despre care menționează că a reușit să devină triplu campion mondial după nu mai puțin de 5 ani de abstinență.

„Abstinența este foarte importantă! Mike Tyson a ajuns triplu campion mondial cu toate cele trei centuri după cinci ani de abstinență. Se adună o substanță puternică în tine, testosteron, bărbăție, ceva de genul. Ești concentrat pe chestia asta. Ai agresivitatea aia. Când văd o femeie acolo, păi înnebunesc! Ieși afară! Pentru că trebuie să mă concentrez doar la meciul ăsta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Să nu văd femei aici! Trebuie să mă concentrez la meci! Mă bat cu un bărbat și trebuie să fiu leu acolo pe ring, nu? Nu să vad câte o rândunică ce zboară pe la urechi”, a declarat Cătălin Moroșanu în emisiunea amintită anterior.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, în “ringul” întrebărilor de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la 22:30, la Kanal D!

Cătălin Moroșanu a făcut declarații surprinzătoare despre abstinență
Cătălin Moroșanu a făcut declarații surprinzătoare despre abstinență[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce spune sportivul despre efectele faimei

Cătălin Moroșanu a vorbit și despre cum ar putea afecta faima parcursul profesional al unui sportiv. Chiar dacă s-a bucurat de un mare succes în rândul publicului, mai ales cu aparițiile în diverse emisiuni, acesta recunoaște că o persoană nu ar putea fi și sportiv de top și vedetă TV în același timp.

„Este! Nu poți să fii un sportiv de top și în același timp să fii și vedetă TV. Chestia asta eu am îmbinat-o. În 2010 am câștigat Dansez pentru tine, iar după ce am câștigat toate babele mă cunoșteau. Pentru mine a fost un șoc!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bărbații mă cunoșteau, dar până atunci femeile nu mă cunoșteau. Toată lumea a început să mă ia în atenție și să știe cine sunt eu, dar am pierdut echilibru în viață.

Nu ai cum să le ai pe toate. Dacă mă concentram mai mult pe partea sportivă poate eram mai bun ca în acest moment, dar a contat foarte mult și partea financiară. Nu poți să faci performanță fără să ai un sponsor și sponsorul plătește sportivul respectiv în funcție de ce imagine are și cât de solvabil este pe piață. Pe mine m-a ajutat foarte mult(...) dacă nu erau ei, eu nu mai eram în Final 16, dar dacă nu mai apăream la televizor nici firma respectivă nu mai era acolo lângă mine.

Deci e o întreagă cauzalitate și trebuie să fim conștienți. Să faci performanță este foarte greu și ai nevoie de sprijin financiar, iar în România nu e chiar așa mare acest sprijin financiar”, a explicat el



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Bogdan Mocanu și fratele lui au avut aceeași iubită: "A fost o întâmplare". Ce spune artistul despre cearta cu Jador

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies