Cine este soția lui Cătălin Moroșanu. „Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea”

cine este sotia lui catalin morosanu
Cine este soția lui Cătălin Moroșanu. „Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea”

Cătălin Moroșanu împreună cu Georgiana formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Însă știați cum s-au cunoscut cei doi?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soția lui Cătălin Moroșanu. În plus, descoperiți și cum s-au cunoscut cei doi, dar și cum au devenit o familie frumoasă.

 

Cine este soția lui Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșan  s-a născut pe data de 30 iunie, în Iași. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 37 de ani.

Acesta este cunoscut și sub numele de “Moartea din Carpați” și este unul dintre cei mai cunoscut luptători de KO din România. Acesta a absolvit Facultatea de Drept, iar în prezent deține o Academie de kickboxing, acolo unde îi învață pe tineri, ceea ce știe el mai bine, legat de acest sport de lupte.

Cătălin Moroșanu este căsătorit și are o frumoasă soție, pe nume Georgiana, dar și o căsnicie fericită cu aceasta, de foarte mulți ani.

Se pare că cei doi s-ar fi cunoscut chiar din perioada adolescenței, atunci când tânăra avea doar vârsta de 17 ani. 

Luptătorul K1 a povestit în cadrul unui interviu dat, că și-a întâlnit persoana iubită în tren, atunci când acesta obișnuia să facă naveta. Cătălin Moroșanu a mărturisit că Georgiana este și prima femeie pe care sportivul a prezentat-o familiei sale, dar și persoana din partea căreia a primit suport necondiționat, fiind încurajat în fiecare clipă.

„Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea. Ne-am cunoscut în tren, pe vremea când făceam naveta. Ea avea 16 ani, eu 17, era acel sentiment pur adolescentin. Am văzut-o, mi-a plăcut foarte mult de ea, și așa am început să avem o relație.  Nu am avut așa niște cuvinte alese ca să o cuceresc. Sunt un tip interesant, nu sunt banal, nu trec neobservat.

Mereu femeile sunt fermecate de chestia asta, de șarm. Bărbat frumos nu sunt, dar faptul că am avut mereu acel ceva a contat foarte mult. Am cucerit-o pe vremea când nu eram celebru. Aveam 10 lei și puneam bani împreună și mâncăm napolitane”, 
a povestit Cătălin Moroșanu despre cum și-a cunoscut frumoasa soție.

catalin morosanu survivor

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."

 

Cum și-a cunoscut soția Cătălin Moroșanu

Povestea de dragoste dintre Cătălin Moroșanu și Georgiana, soția sa, durează de aproximativ 19 ani, având chiar și în prezent o legătură foarte stabilă și puternică.

Acest aspect iese în evidență și dacă ne reamintim că Georgiana l-a cunoscut pe Cătălin Moroșanu în perioada în care sportivul nu era încă o persoană publică. Cei doi se cunosc de la vârsta de 17 ani. 

„Pe vremea aceea există un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi.

Ne cunoaştem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin şi împărţeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soţia mea. Mi-a dăruit o fetită, o cheamă Natalis. Ştia care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am mers mai departe. Am făcut un copil. Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul şi aşa reuşim să fim o familie.” , a povestit în urmă cu ceva vreme, sportivul Cătălin Moroșanu.

catalin morosanu sotie

Citeste si: Cine este MONICA ODAGIU. "Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

Cătălin Moroșanu împreună cu soția sa au doi copii

Cătălin Moroșanu este cunoscut ca fiind un familist convins, dovadă fiind chiar relația dintre el și soția sa Georgiana, care este considerată ca fiind una dintre cele mai solide din showbiz-ul autohton. Acesta a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa Georgianei, care l-a susținut în carieră sa, indiferent de orice impediment care ar fi putut apărea.

Georgiana i-a dăruit lui Cătălin Moroșanu doi copii, Cătălin Moroșanu considerând că are totul de când a devenit tată. Luptătorul este mai mult decât fericit cu familia pe care are o are alături de soția sa, Georgiana.

„Ai fost alături de mine din prima zi. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.   Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine.   Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe ține. Te iubesc!”, a  scris Cătălin Moroșanu în urmă cu 3 ani, pe contul său online.

cati copii are catalin morosanu

Citeste si: Cine este ANCA DUMITRA. „În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Nu știam că am și latura asta comică”



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies