Cătălin Moroșanu spune adevărul despre accidentarea de la Survivor România! Faimosul a slăbit spectaculos

catalin morosanu survivor romania 2021 eliminat
Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România din cauza problemelor medicale

Cătălin Moroșanu, fostul concurent de la Survivor România, a fost accidentat în Republica Dominicană. Cât de grav a fost, de fapt?

După accidentarea extrem de gravă de la Survivor România, Cătălin Moroșanu a primit un verdict neașteptat din partea medicilor. Ce spune luptătorul K1?

Cătălin Moroșanu spune adevărul despre accidentarea de la Survivor România

Cătălin Moroșanu a plecat din Republica Dominicană cu meniscul rupt, astfel că nu a mai avut voie să intre pe traseele de la Survivor România.

Din păcate, fostul concurent va trebui să se opereze în urma accidentării suferite, astfel că suferința nu a trecut încă pentru Faimos.

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Raluca Dumitru lui Zanni la Survivor România 2021: „Mulțumesc că ai fost...”. Cine a așteptat-o pe Faimoasă acasă

catalin morosanu concurent survivor romania
Cătălin Moroșanu vorbește despre problemele medicale pe care le-a întâmpinat la Survivor România[Sursa foto: Instagram Catalin Morosanu]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cătălin Moroșanu spune că nu va mai lupta în viitor, conform spuselor medicilor, însă acest lucru nu îl îngrijorează atât de tare, căci își va dedica întreg timpul familiei.

„Din ultimele analize se pare că recuperarea nu a decurs cum trebuie, meniscul este rupt, trebuie să mă operez. 

Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă. Am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat.

O să deschid o academie și o să încep alt drum.

Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop”, spune Cătălin Moroșanu.

Citeste si: Culiță Sterp și Daniela Iliescu au planuri de nuntă. Cum arată iubita Faimosului, înainte să nască

Cătălin Moroșanu nu e singurul concurent care a suferit accidentări în Republica Dominicană la Survivor România 2021. Printre cei care au fost răniți se numără și Alexandra Stan, Roxana Ghiță și Roxana Nemeș, fetele care au fost nevoite să renunțe la competiție din cauza unor probleme serioase.

Cât despre Jador, acesta a fost eliminat tot din cauza problemelor medicale destul de serioase ce l-au făcut pe concurent să nu mai poată intra pe traseele mult așteptate.

În ediția de joi a Survivor România, Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor România tot din cauza unor accidentări grave pe care le-a suferit.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Kaitlynn Carter și-a anunțat fanii că este însărcinată pentru prima oară

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Alexandra rupe tăcerea la Puterea Dragostei! Ce spune despre Aya: "Umbli după bărbații altora"

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies