„Câteodată e timidă, e timorată.” Alex Velea a vorbit despre performanța Antoniei ca actriță. Ce părere are artistul de soția lui?

„Câteodată e timidă, e timorată.” Alex Velea a vorbit despre performanța Antoniei ca actriță. Ce părere are artistul de soția lui?
„Câteodată e timidă, e timorată.” Alex Velea a vorbit despre performanța Antoniei ca actriță. Ce părere are artistul de soția lui?

În cadrul unui eveniment monden, Alex Velea și Rashid au fost colegi de scenă. Alex a împărtășit detalii despre relația sa cu soția sa, Antonia, și a dezvăluit că, în ciuda înfățișării sale, este într-o oarecare măsură introvertit. De asemenea, Alex a discutat despre dorința sa ca cei doi copii ai săi să-i calce pe urme în carieră.

De asemenea, Alex Velea a discutat despre dorința sa ca cei doi copii ai săi să-i calce pe urme în carieră.

Citește și: Cine este Antonia Iacobescu. “E clar că nu actul în sine a fost esențial pentru noi!”

Alex Velea a vorbit despre performanța Antoniei ca actriță

Antonia a interpretat un rol principal într-unul dintre filmele realizate de Bromania, iar Alex Velea a împărtășit opinia sa despre performanța soției sale și modul în care a abordat rolul.

El admite că nu poate vorbi decât în termeni superlativi despre ea, deoarece o iubește profund, iar indiferent de ceea ce face, este mândru de ea.

„Antonia a jucat în Haita de acțiune și a jucat foarte bine. Felicitări, iubire! Mă așteptam să îi iasă așa bine și deși nu pare treaba asta e ușor introvertită nevastă-mea, deși are meseria asta. Câteodată e timidă, e timorată, dar dacă o să scape de trac, o să joace din ce în ce mai bine, sunt sigur.

Mie mi-a plăcut extrem de mult cum a jucat în Haita de acțiune, poate nu sunt obiectiv că e nevastă-mea.", a declarat Alex Velea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alex Velea este de mulți ani prezent în industria muzicală și reușește să rămână în trend în mod constant. El beneficiază de o mare iubire și apreciere din partea fanilor săi, aceștia abia așteptând lansarea unui nou hit.

Ce părere are artistul de soția lui

Artistul a dezvăluit secretul succesului său, care îl plasează printre artiștii cu cea mai mare audiență din țara noastră. Elementele cheie sunt ambiția și munca depusă cu ardoare.

„Dumnezeu mi-a dat un talent, eu l-am șlefuit, am muncit pentru treaba asta. Trebuie să fii perseverent în treaba asta și să ai un gram de noroc, evident.

Dumnezeu mi-a dat talentul ăsta ca să performez pentru voi, să vă distrați. Sper că vă place muzica mea și sper să fac muzică din ce în ce mai multă și mai bună.", a mărturisit Alex Velea, la WOWnews.

Citește și: “Am avut un șoc când mi s-a spus!” Fiica Adinei Postelnicu de la Heaven a primit un diagnostic crunt! Cum se manifestă boala asupra copilului



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Antonia Iacobescu. “E clar că nu actul în sine a fost esențial pentru noi!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies