Câți bani câștigă Gabriela Cristea din comentariile pe care le fac utilizatorii platformei de socializare? „Sunteți penibili unii dintre voi”

Câți bani câștigă Gabriela Cristea din comentariile pe care le fac utilizatorii platformei de socializare? „Sunteți penibili unii dintre voi”
Câți bani câștigă Gabriela Cristea din comentariile pe care le fac utilizatorii platformei de socializare? „Sunteți penibili unii dintre voi”

Gabriela Cristea răspunde comentariilor răutăcioase din mediul online.

Gabriela Cristea a ținut să facă un videoclip pe rețelele de socializare prin care să răspundă la anumite comentarii răutăcioase ale urmăritorilor, cei care spuneau că prezentatoarea TV împreună cu soțul ei primesc bani din urma comentariilor pe care cei din mediul online le lasă la videoclipuri.  „Sunt amuzată pentru că mi-am făcut niște timp liber să citesc niște comentarii la postări pe care le-am făcut eu sau soțul meu și am văzut din partea unora dintre cei care comentează niște mesaje de noaptea minții.

Nu sunt primele comentarii de genul acesta. Am citit niște mesaje de genul „Voi faceți postări, proștii comentează și voi vă umpleți de bani.” Aș vrea să fie limpede pentru totdeauna, că voi comentați sau nu comentați la postările noastre, nouă nu ne aduce niciun ban în buzunar chestia asta. Niciun ban. Nimeni nu plătește pe mine sau pe soțul meu că voi puneți comentarii la o postare. Nimeni nu ne dă niciun ban, ca să înțelegeți.
Iar dacă voi cumva plătiți ca să comentați la noi, e o înșelăciune din partea altcuiva, dar în niciun caz nu din partea noastră. Nu se întorc bani la noi în buzunar că voi scrieți un comment acolo. Cum vă puteți imagina treaba asta? Mi se pare o lipsă de informare și o afirmație gratuită. Eu aș vrea să îmi explicați, voi, cei care scrieți că „noi vă scriem mesaje la postări și vă umpleți de bani.
Cum?” Că voi apăsați pe telefonul vostru și scrieți un mesaj? Și cum îmi intră mie chestia asta?”
, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea explică faptul că nu există monetizare pe urma comentariilor urmăritorilor din online

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel? Vedeta are o rețetă specială de baiț pentru miel: „Am oțet balsamic și punem destul de generos. Nu vă stresați că nu o să iasă acru.”

Prezentatoarea TV a ținut să lămurească această situație și să spună că nu există așa ceva, ci sunt doar niște lucruri neverificate și dacă cineva plătește doar pentru a comenta la postarea ei,

atunci înseamnă că este o înșelăciune din partea altei persoane. Aceasta a ținut să spună apăsat că rețelele de socializare nu oferă monetizare pentru comentariile pe care le primește acolo, iar ea nici nu obligă pe nimeni să vizualizeze postările, ba mai mult, chiar îndeamnă pe cei pe care nu vor să o vadă în mediul online, atât pe ea, cât și pe soțul ei, să-i blocheze.  „Sunteți penibili unii dintre voi, dar fără să aveți idee sau suport care să demonstreze chestia asta.
Dacă e cineva care știe cum funcționează chestia asta, să-mi spună, că o sursă de venit în plus nu este de lăsat deoparte. Dar vă spun eu este o aberație, n-are nicio legătură cu realitatea și nu are cum ca cineva să comenteze la o postare și să primească bani la o postare. Cea mai mare prostie pe care am auzit-o. Unde mai pui la socoteală că nu oblig pe nimeni să comenteze la postările pe care le fac, nu oblig pe nimeni să vizioneze postările pe care fac.
Mai mult de atât, Facebook sau Instagram v-au pus la dispoziție un buton, ne puteți bloca și nu ne mai vedeți niciodată.”,
a mai povestit vedeta TV.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o plimbare cu gondola în Veneția? „A fost scurt! 30 de minute. Mi se pare super tare să te ia din fața hotelului și să te aducă în același loc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies