Catinca Roman, despre atacurile de panică suferite de fiica ei, Călina, și ce anume i-a declanșat aceste stări. „Știu că lucrurile astea nu sunt luate extrem de serios.”

Catinca Roman, despre atacurile de panică suferite de fiica ei, Călina, și ce anume i-a declanșat aceste stări. „Știu că lucrurile astea nu sunt luate extrem de serios.”
Catinca Roman, despre atacurile de panică suferite de fiica ei, Călina, și ce anume i-a declanșat aceste stări. „Știu că lucrurile astea nu sunt luate extrem de serios.”

Catinca Roman a vorbit despre atacurile de panică ale fiicei sale.

Catinca Roman și fiica ei, Călina, au o relație foarte bună, din spusele ei, însă chiar și așa, anumite probleme și faptul că a fost crescută singură se pare că și-au pus amprenta asupra tinerei. Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Catinca Roman a vorbit despre atacurile de panică cu care se confruntă fiica sa, dar și problemele care au dus la aceste lucruri și felul în care percepe corpul această stare.

Inclusiv la înmormântarea Mioarei Roman aceasta nu a reușit să participe, mama ei spunând atunci că s-a confruntat cu niște atacuri de panică greu de oprit. 

„Tinerii din ziua de azi sunt foarte sensibili, iar adevărul e că trăim niște vremuri complicate. Suferă de problemele astea de ceva timp, acum sunt din ce în ce mai rare. (nr. atacuri de panică). Nu vin din neant.

Pe bază de stres, pe probleme trecute și nerezolvate, ideea este că în momentul în care un om are un atac de panică, corpul percepe starea respectivă ca și cum ar fi un pericol de moarte. Știu că lucrurile astea nu sunt luate extrem de serios. Trebuie să descoperi sursa. Eu nu sunt specialist, dar m-am informat pe subiect.”, a povestit Catinca Roman.

Cum și-a crescut Catinca Roman fiica, pe Călina

Citește și: Catinca Roman a vorbit despre acuzațiile aduse Mirelei Retegan de către foștii membri de la Gașca Zurli: „Câteodată ajungi acasă, câteodată nu ajungi acasă. Sclavia pe plantație s-a terminat.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Calinna
Calinna[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce recomandări neașteptate de tratament a primit Oana Roman pentru problema cu ochiul: „Cineva mi-a spus că trebuie să îmi pun pipi.”

Cât despre modul în care a fost crescută, Catinca a mărturisit că a reușit să aibă grijă de ea singură, mai ales că nu existau foarte multe informații la acea vreme așa cum sunt în zilele noastre, iar uneori a mai avut posibilitatea să apeleze la bonă sau la soția tatălui ei. Chiar dacă era într-o perioadă profesională intensă, acesta a reușit să se descurce singură. 

„Situația ideală este atunci când există doi părinți. Acum, sincer, pe vremea aia, nu aveam nici noi accesul la informația pe care o avem acolo. Am crescut-o singurică în mare parte. Sigur că am avut posibilitatea să apelez la bonă. M-a mai ajutat soția tatălui meu, dar, în rest, m-am descurcat. Eram și în perioada profesională foarte intensă.”, a mai povestit Catinca Roman.

Calinna
Calinna[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Catinca Roman s-a confruntat cu depresia după ce tatăl său, Iosif Zilahy, a părăsit această lume! „Am avut o perioadă îngrozitoare. Căderea a fost dramatică.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies