Cazi a amenințat-o cu bătaia și pumnul, pe Andrada de la Puterea Dragostei. "Te bat, fraiero!"

Cazi a amenințat-o cu bătaia și pumnul, pe Andrada de la Puterea Dragostei.
Cazi a amenințat-o cu bătaia și pumnul, pe Andrada de la Puterea Dragostei. "Te bat, fraiero!"

Puterea Dragostei 27 februarie - Fanii emisunii au rămas șocat când au auzit amenințările lui Cazi, către Andrada!

Nebănuite sunt căile dragostei în casă Puterea dragostei. Când nimeni nu se aștepta mai ales că au avut un “război în trecut”, doi concurenți din casă dau semne că se plac și au lăsat să curgă mai multe atingeri, priviri, îmbrățișări și gesturi suave de îndrăgostiți.

În casa Puterea Dragostei sunt câteva cupluri, și în urmă cu două zile cei doi concurenți… s-au sărutat. Ca să nu mai menținem suspansul despre este vorba despre Cazi și Andrada.

Aflați în culisele emisiunii pentru o pauză, cei doi concurenți au avut o conversație halucinantă. Deși se plac și își spun vorbe dulci, Cazi a amenințat-o pe Andrada cu bătaia. Andrada l-a enervat pentru că el a avut un dans cu noua concurenta din casă.

Puterea Dragostei 27 februarie- Cazi a șocat telespectatorii când a amenințat c-o bate pe Andrada!

Cazi: “Dacă știi că sunt nervos, de ce vii la mine cu chestii d-astea?!", în timp ce îi vorbește printre dinți și îi arată pumnul.

“Unde pleci acum când știi că am adevărul la mine. De ce faci “figuri” dacă știi ce ne-am mai pupat?”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andrada: “Nu mă împinge că te bat!”

Citeste si: Cazi a sărutat-o pe Andrada la Puterea Dragostei! Să fie acesta cel mai neașteptat cuplu al sezonului 3?

Citeste si: Mădălina a părăsit platoul Puterea Dragostei, după un scandal cu Alexandra! Concurentele au fost în prag de bătaie!

Cazi s-a năpustit asupra ei și a început din nou s-o amenințe cu pumnul. Cu un temperament ce poate demonstrează că se poate enerva ușor, concurentul a șocat publicul telespectator.

Cazi: “Nu mai face “figuri” d-astea că… Te bat, fariero! Nu mai face așa… Pentru că nu îți merge cu mine.

Cu cine crezi că vorbești aici?!”

Pentru că nu scapă din mâinile lui, Andrada l-a amenințat că îl lovește cu un bidon de apă ce o să îi producă o mare durere. Nu se știe dacă se înfiripă o nouă idilă, dar cert este că Andrada și Cazi se plac. După acest moment de amenințare, Cazi i-a propus Andradei să meargă cu el în lume.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies