Cazi a sărutat-o pe Andrada la Puterea Dragostei! Să fie acesta cel mai neașteptat cuplu al sezonului 3?

cazi si andrada puterea dragostei
Cazi și Andrada au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-au sărutat în platoul emisiunii Puterea Dragostei

Un moment neașteptat s-a petrecut în casa Puterea Dragostei! Cazi și Andrada s-au sărutat, iar acum toată lumea crede că formează un cuplu.

În ciuda faptului că săptămâna trecută Cazi spunea de Andrada că nu este tocmai pe gustul lui, se pare că în ediția de astăzi, 23 februarie 2021, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată la Puterea Dragostei. Cei doi s-au sărutat în văzul tuturor! 

Cazi a sărutat-o pe Andrada la Puterea Dragostei!

Se știe deja despre Ioan Cazacu de la Puterea Dragostei, zis și Cazi, că a venit în competiție pentru a-și întâlni jumătatea, dar și că a avut o relație de scurtă durată cu Alexandra, o altă concurentă.

Cu toate că până acum nicio fată nu i-a stârnit interesul lui Cazi, în cea mai nouă ediție a show-ului de la Kanal D, bărbatul o sărută pătimaș pe Andrada, cea despre care spunea săptămâna trecută că nu este tocmai genul lui.

Citeste si: O concurentă de la Puterea Dragostei a declarat că este virgină! “Mai ești sau nu mai ești, virgină?”

Când și-a făcut apariția la Puterea Dragostei, Cazi a recunoscut faptul că a avut o relație cu Alexandra, fosta iubită a lui Codruț și că nu este ea femeia pentru care a intrat în joc.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

andrada cazi alexandra
Cazi și Andrada s-au sărutat în ciuda faptului că nimeni nu-i vedea împreună[Sursa foto: WOWbiz.ro]

„Mă cunosc cu surioara (n.

red. Alexandra). Am avut o mini-relație, să zic așa”, spunea Cazi.

„Am fost împreună cam două săptămâni, nu exagerez. N-am mai vrut să fiu cu el și aia a fost. Pur și simplu nu am mai vrut și nu ne-am potrivit. Relația mea cu Cazi s-a terminat în februarie”, a spus și Alexandra.

Citeste si: Descalificări la Puterea Dragostei?! Ce spune Cristian Comănici despre Maria și Marinescu?

După ce Codruț a aflat că fostul iubit al Alexandrei a intrat la Puterea Dragostei, nu a avut altceva de făcut decât să reacționeze din instinct.

cazi si andrada sarut puterea dragostei
Cazi de la Puterea Dragostei a avut o relație în trecut cu Alexandra, una dintre concurentele show-ului[Sursa foto: WOWbiz.ro]

„Hai să aducem toți foștii Alexandrei!”, a spus Codruț.

„Fiecare poate să aibă strategia lui. Eu am venit aici pentru a îmi găsi jumătatea. Nu am nimic că el e cu Alexandra.

Mi se pare un băiat foarte ok. N-am venit pentru Alexandra aici”, a spus și Cazi.

Cu toate că s-a vehiculat că Ioan Cazacu ar fi ajuns la Puterea Dragostei pentru Alexandra, acum totul pare infirmat, dat fiind faptul că Andrada i-a răspuns bărbatului la sărut.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Gael Monfils și Elina Svitolina s-au despărțit din nou!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies